Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostNe zelim da znam niti jedno niti drugo. IMO (Aj min obviusli)3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNaravno da je najbolji skorer u CZ...Kad nam je u timu igrao najbolji strelac EL. Klasa od igraca, a drugo on je cista jedinica da ne moze biti cistija. Lik ima i asistenciju, mozda nema kao neki ali zna da podeli dobar pas i ORGANIZUJE igru....Stvarno na ovom forumu moze da se procita svasta
Comment
-
Pisao sam o tome pre par nedelja. Rocesti njbolje igra kada prvo gleda kos. Iz takve igre onda dolazi i vise asistencij kakvih je bas imao i protiv zalgirisa. U situcijma kda stane na loptu i iz nekog pasivnog napada trazi resenja nije bas najbolji, sklon je komplikovanju i obicno slede greske. Praviti od rocestija pass first pleja je svetogrdje!
Comment
-
Rocesti je 11 puta imao do sad 5+ asistencija u EL...u ABA ligi samo tri puta nije imao 5 asistencija.... Onda dodje neko i kaze da ne zna da udeli pas i da nema odlike jednog pleja...Stvarno neverovatno, valjda treba pored 15-20 poena da da i 10 asistencija...svaki mec Nije plej kao MW koji uprosti maksimalno ali covek zna sve...Odbrana je jedini problem i tu je bas los..
Pokusati bar usmeno se dogovoriti sa njim za sledecu sezonu bi bilo odlicno...mada jeste tesko ali ako se ne pokusa to je svetogrdje3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostMozete koristiti i PMSM (po mom skromnom misljenju)....ja vec odavno u firmi koristim ZVI (za vasu informaciju) umesto FYI i svi su vec usvojili
PMS - Pusti Milka Sada
....
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
-
Originally posted by mmajstor View PostMozete koristiti i PMSM (po mom skromnom misljenju)....ja vec odavno u firmi koristim ZVI (za vasu informaciju) umesto FYI i svi su vec usvojili
"PMSM ti si u PMS-u"
"ZVI zviždanje nije dozvoljeno"
seems legit iliti izgleda...hm... ovaj... legitimno?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by mmajstor View Postу првом имаш једно М више а фали ти Т и С.
друго се не гађа уопште.
Причај српски брате да те сви разумеју“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostOvaj tvoj post Jenkins ne može da pročita. Moj može.Last edited by kronostime; 08-01-18, 10:21."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment