Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
2.05 kec i over 156.5 penali...ako bude drugacije..cuvaj se Alimpije3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Niko nije imun na prepun pionir, ali efekat retko potraje dalje od prve četvrtine.
Valja iskoristiti i nahpast od starta kao da smo po sred f4. Ta energija uz Danginu i Lazinu agresivnost može sigurno odložiti njihovo povezivanje redova ili rani ulazak glavnih skorera u seriju.
Pritisak na našima sada ipak nije prevelik a šumari nam dođu najmanje izgubljenu tekmu u zadnjem napadu...
sve i da je u produžetku.
kažu da valja, pa za prinošenje žrtve spremljeno:
dve boce ćantija iz lidla, grano padano i kikiriki sa biberom.
kum od gastosa dobio neki fensi tiš pa ima da nam zui vugla svakako.
skalpiraj Šarunasa dečkonja...Last edited by Wingwalker; 05-01-18, 16:35.
Comment
-
Zelena šuma mora da se seče, nema druge ...
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Bas me interesuje kako cemo se snaci protiv odbrane Zalgirisa????
Kao i kako cemo braniti Ulanovasa kada se spusti pod kos?Last edited by Laza Kacanski; 05-01-18, 17:09.
Comment
-
Za razliku od prvog susreta sad ih dočekujemo sa in-form Feldinom, Danguba nije igrao, što su oni obilato koristili - Ulanovas je uništavao Lazu na niskom postu. Treba reći da je i Radičević sasvim solidno odigrao tu utakmicu, a sad će tu biti umesto njega Davidovac/Enis. Neće biti ni Lazarevića, verovatno se ni Dobrić nije potpuno oporavio, s druge strane Janković je sada bolji nego tada i donekle Jovanović. Overall, reklo bi se da smo u boljoj situaciji nego tada.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBas me interesuje kako cemo se snaci protiv odbrane Zalgirisa????
Kao i kako cemo braniti Ulanovasa kada se spusti pod kos?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostOvo mi je vrh Dakle ocekujes pobedu ali neces da budes razocaran ako je ne bude? Kakva sizofrenija.
- Ili ne ocekujes pobedu, pa neces da se razocaras
- Ili te u generali boli kita za Zvezdu i rezultat, ali volis da prognoziras
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Postto vec ima veze sa psihologijom koju ocigledno ne kontas... ocekujem i nadam se pobedi, ali svoju emociju necu usloviti jedino pobedom kao mogucim ishodom.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostKec i krst što mi kladioničari volimo da kažemo.
Feldin krst, Ročesti putača, Dangbanga krst, Pangos krst od ovih.
Eto tiketa."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment