Sve najbolje ,da sačuvamo ovu ekipu na okupu kao i ovaj ciklus sa Radonjom na čelu,tripleta da se slavi i da utakmice EL ne igramo u Areni(osim f4)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by dekkard View PostMisliš Čoviću?
To sam mislio. Jedini slucaj da ja znam da je neki igrac ostao i pored ponude nekog kluba je Cirbes, ali ne zato sto je klub mogao da parira ponudom nego zato sto je Cirbes procenio da mu je bolje da ostane da radi sa Radonjom, i kao prvi centar da se naplati sledece sezone, sto je i bio slucajLast edited by Antona; 02-01-18, 12:26.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostTo sam mislio. Jedini slucaj da ja znam da je neki igrac ostao i pored ponude nekog kluba je Cirbes, ali ne zato sto je klub mogao da parira ponudom nego zato sto je Cirbes procenio da mu je bolje da ostane da radi sa Radonjom, i kao prvi centar da se naplati sledece sezone, sto je i bio slucaj“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Alimpijević za SK: Nisam isti Dušan sa početka 2017.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBila je neka priča da je Zirbes individualno radio sa Milojevićem, koji je važio za specijalistu za rad sa centrima. Ako bih hteo da izdvojim nekog igrača koji je 100% Radonjinih ruku delo to bi bio Kuzmić, koji je bio poprilično igrački izgubljen posle epizode u Pao-u.
Ovo za Zirbesa je smesno...Razvitak njegovih talenata zavisi vise od sledeceg trenera nego od njega, bar po meni..O Zirbesu je smesno pricati..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment