Originally posted by darko pancev
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by darko pancev View PostMilaknis je vrhunski suter kakvog mi odaaaavno nismo videli ..Simonovic LIKE THIS
Jankunas je legenda ali u godinama,on je svoj zenit prosao ....boljih krila ima od njega bar 7-8 u EL
Roster im je solidan za El i nista vise od toga ,JAsikevicijus je strasan potencijal da bude novi Obradovic i to je njihova najvece snaga ...postuju ga ,cak bi rekao i da ga se boje ,kosarkasko znanje mu je izuzetno veliko a prica se u superlativima o njegovim ljudskim kvalitetima i odnosu sa igracima .
Ova ekipa Zalgirisa lici na nas u prethodne dve sezone i ja im zelim plasman u top 8 !
Navedi mi 7-8 boljih cetvorki u EL od Jankunasa ajde. Mada tebi je verovatno Bjelica cale pa bi i njega svrstao tu.
Simonovic bolji suter od Milaknisa? Hhahahahhahaha. Pa jel ti gledas uopste kosarku decko? Milaknis za celu karijeru prangija preko 42% za 3, a Simonu to nije poslo za rukom u karijeri nijednom. Da ne pricam o tome sto on to radi sa bekovske pozicije za razliku od Simona koji je sa stretch 4 protiv sporih dobijao mnogo vise prostora. Simonovica ko je pratio celu karijeru zna da on kao suter nema pedigre i to je oruzje koje je povezao u Zvezdi ove zadnje godine. Ajde da ne budalimo sa izjavama.
I da Calavera je, nije Claver...
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostLichi al cvetka. Mi smo krljali Olympiakos style a ovi prangijaju tako da ti argument ne pije vodu.
Navedi mi 7-8 boljih cetvorki u EL od Jankunasa ajde. Mada tebi je verovatno Bjelica cale pa bi i njega svrstao tu.
Simonovic bolji suter od Milaknisa? Hhahahahhahaha. Pa jel ti gledas uopste kosarku decko? Milaknis za celu karijeru prangija preko 42% za 3, a Simonu to nije poslo za rukom u karijeri nijednom. Da ne pricam o tome sto on to radi sa bekovske pozicije za razliku od Simona koji je sa stretch 4 protiv sporih dobijao mnogo vise prostora. Simonovica ko je pratio celu karijeru zna da on kao suter nema pedigre i to je oruzje koje je povezao u Zvezdi ove zadnje godine. Ajde da ne budalimo sa izjavama.
I da Calavera je, nije Claver...
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View Postjankunas jeste pravi vojnik tima i odlican kosarkas, ali mislim da si ipak malo preterao. istina je da stoje stariji on igra sve bolje, ali ne treba smetnuti s uma ni to da ima 34 godine.
Comment
-
Originally posted by Netz View PostOvo implicira da je Ulanovas bolji suter od Milaknisa posto tako poredis sut Ulanovasa sa Kalinicevim ?
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostI sa svoje 34 godine on je sam krem EL na poziciji PF. Realno bolji igraci od njega su Shengelia, Printezis. Onda ide neka siva zona Gist i Vesely koji su vise centri vec duze vremena nego 4ke. I to je to, o ostalima nemamo sta ni da pricamo. Covek u ovim godinama je i dalje zver...
svi bolji , mladji ,skuplji i igraju u bogatijim timovima ...verovatno sam i nekoga zaboravio ..pa da VeseliLast edited by darko pancev; 29-12-17, 19:49.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostPrintezis,Randolph,Singlton,Gist,Sengelija,Kurbano v ,Klajburn,Voroncevic,Datome ,Meli,Oriola,Deson Tomas....
svi bolji , mladji ,skuplji i igraju u bogatijim timovima ...verovatno sam i nekoga zaboravio ..pa da Veseli
Comment
-
Hajde "spustite loptu" dok još nije eskaliralo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment