A bogami i Ćavi Paskval
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laki21 View PostMeni je on ubedljivo broj jedan, igra koju je stvorio sa u ovoj meri limitiranom ekipom sa gomilom prosečnih igrača je bukvalno fascinantna.
Ko je pametan sedi, gleda i hvata beleške.
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostDa je sinoć Makabi dobio Unikahu, mislim da bi naše šanse za top 8 bile svedene na minimum. Srećom brat Nedović pokidao opet
Trijumf nad Armanijem bi nas skroz vratio u igru.
Armani-Zvezda 2
Baskonija-CSKA 2 ili Fener-Baskonija 1
Real-Makabi 1
Zvezda-Žalgiris 1
Ako se to sve ostvari, mi ćemo poslije 16. kola imati samo 1 pobjedu manje od osmog na tabeli. Dobijemo li Armani, to je sve realno da se desi. Zato je večeras strašno važno dobiti u Milanu i da na taj način okončamo ovu predivnu godinu!
Srećno Alimpije, srećno momci!
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostNe znam kako mozes taj roster da nazivas prosecnim igracima. Jankunas je legenda EL, i realno top 3-4 igrac na toj poziciji u ligi. Ulanovas je Kalinic 2, bez obzira na odvratan izbacaj je i bolji suter od njega, Pangos je Rochestie mladji 10 godina, Toupane je atletski nadareniji Dangubic, Milaknis je vrhunski suter kakvog mi odaaaavno nismo videli, White je moderni SF/PF stretch tweener koji uz to bas roka tranziciju. Realan deficit tog rostera je na centarskoj poziciji ali posto su oni maltene iscezli u EL taj nedostatak se vidi manje nego ikada. Gresis ako mislis da to nije dobar roster. Sto ne oduzima zasluge Sarasu za ono sto radi. Nazivati ga najboljim trenerom je u najmanju ruku ludo...
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View Postsve je to u redu, ali mi da smo doveli pangosa za prvog pleja vristali bi ko je ovaj kratkoruki. tupan kao sto si rekao danga 2, white bi bio previse beo, a vasa je ionako vasa! nije ovo ni preterano skup ni po imenima ne znam kakav tim. odlican miks domacih igraca i zahvalnih stranaca iz kojih saras izvlaci i vise nego sto vrede
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostNe znam kako mozes taj roster da nazivas prosecnim igracima. Jankunas je legenda EL, i realno top 3-4 igrac na toj poziciji u ligi. Ulanovas je Kalinic 2, bez obzira na odvratan izbacaj je i bolji suter od njega, Pangos je Rochestie mladji 10 godina, Toupane je atletski nadareniji Dangubic, Milaknis je vrhunski suter kakvog mi odaaaavno nismo videli, White je moderni SF/PF stretch tweener koji uz to bas roka tranziciju. Realan deficit tog rostera je na centarskoj poziciji ali posto su oni maltene iscezli u EL taj nedostatak se vidi manje nego ikada. Gresis ako mislis da to nije dobar roster. Sto ne oduzima zasluge Sarasu za ono sto radi. Nazivati ga najboljim trenerom je u najmanju ruku ludo...
Jankunas je legenda ali u godinama,on je svoj zenit prosao ....boljih krila ima od njega bar 7-8 u EL
Roster im je solidan za El i nista vise od toga ,JAsikevicijus je strasan potencijal da bude novi Obradovic i to je njihova najvece snaga ...postuju ga ,cak bi rekao i da ga se boje ,kosarkasko znanje mu je izuzetno veliko a prica se u superlativima o njegovim ljudskim kvalitetima i odnosu sa igracima .
Ova ekipa Zalgirisa lici na nas u prethodne dve sezone i ja im zelim plasman u top 8 !
Comment
-
Originally posted by Netz View PostUlanovas bolji suter od Kalinica
Comment
Comment