Da dovedemo LEbrona necu se vise nicemu nadati. Uvek se razocaram i onda me jos svi podjebavaju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
U drugom poluvremenu, koliko sam gledao, ni jedan prodor 1 na 1 nisam video! A Igokea nas jebe kao sanske koze sa dodavanjima iza ledja igracu iz pika. Nadavali se ljudi, kao da je dzabe...
Comment
-
Ovi idioti na tri minuta do kraja u bonusu, vode 12 razlike, cine nam uslugu i prave faulove na 30 metara od kosa, a ovi nasi paraplegicari ne mogu bacanje da pogode. I posle kazu NBA cirkus."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Sacuvaj me Boze, na kraju 2 razlike kad izgubimo.
1 razlike, e sunce ti jebem.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Jok, 1 razlike.
edit: Sta na tusiranje, sada bi mi jos 3 sata sutirali samo slobodna bacanja.Last edited by tantuz; 19-10-12, 22:02.
Comment
-
Trebamo oterati Nelson-a, decko nije plej, ocigledno je da se ne snalazi na toj poziciji. Treba nam pravi plej i to je to. Mozemo i Almond-a da teramo zajedno sa Simonovicem, ne zna se koji je losiji.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Sl. bacanja 20/32
sut za 2: 17/43
sut za 3: 7/25
Iz igre nesto preko 35% i to zahvaljujuci onom useravanju od suteva u poslednjih minut i kusur...
Comment
-
Za neke igrače se debelo pogrešilo... I što ne dobija šansu Luka Mitrović?
Milutinović ne valja a Simonović i Almond su kao dobri???
Umesto da igraju kao protiv Olimpije, oni neorganizovani kao da je Lazić i dalje trener.
Bruka bez obzira što ovi još nisu izgubili... Ovo je trebalo da se dobije lagano u Pioniru.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Ode Almond, a zamenice ga Milutinovic u rotaciji. Bolje da je on bio starter nego Simonovic, koji je brat bratu, najlosiji od svih pojacanja, barem po prikazanom. Ne razumem da ne mogu da se snadju na zonu, kao muva bez glave delujemo tada. Treba nam normalan plej, bolje da su Nelson-a oterali.sigpic
Comment
-
oglasio se i covic ipak ce biti rastanaka
http://www.zurnal.rs/2012/10/20/nebo...ara/index.html
Comment
-
Kazu da smo oterali I Brauna a da je Nelson sledeci. Svaka cast.
Vazno da Vuk igraThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment