Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View PostNavijanje na kraju utakmice, neponovljivo!!!
Sudije loše
Alimpije malo zakazao ali ok,sve je to škola,a što se tiče njegove konstatacije da je Pao za f4 mislim da greši debelo!
Comment
-
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostVrlo lepo i inekcija energije za sve u ekipi za naredne utakmice,naravno da sam grlo na kopu ostavio ali ipak je bolji pobedio. . Napravili smo toliko gluposti da je to čudo,svi su podbacili sem Feldina donekle
Sudije loše
Alimpije malo zakazao ali ok,sve je to škola,a što se tiče njegove konstatacije da je Pao za f4 mislim da greši debelo!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBjelica?
Ok, ne ide, umor, pad forme ... al nemoj biti bezobrazanNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostVrlo lepo i inekcija energije za sve u ekipi za naredne utakmice,naravno da sam grlo na kopu ostavio ali ipak je bolji pobedio. . Napravili smo toliko gluposti da je to čudo,svi su podbacili sem Feldina donekle
Sudije loše
Alimpije malo zakazao ali ok,sve je to škola,a što se tiče njegove konstatacije da je Pao za f4 mislim da greši debelo!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
Comment