Bravo Talicni, mnogima si sada zapusio usta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostBravo Talicni, mnogima si sada zapusio usta"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostBravo Talicni, mnogima si sada zapusio usta
Nego stvarno je nekad degutantno čitati neka razmišljanja i neke "dobronamerne" kritike posle naših poraza,
naročito posle poraza od onih najjačih tipa CSKA,Fener,Oly...Uvek me takvi upisi isprovociraju da i ja napišem neku.
Posle pobede ispiše se stranica sa šturim upisima,stidljivim rečima hvale i čestitki.
Ali kad se pukne,raspisuju se eseji nadugačko i naširoko,kao da smo pukli od Crnokose a ne od jakij EL-aških ekipa.
Fenomen smo mi navijači CZ.Nerealni do bola i razmaženi do srži.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Kritike su dobrobamerne, a ne upućuju se posle (očekivanog) poraza, već i posle ubedljivih pobeda. Zašto? Pa ne zato što neki mudrijaši misle da je kritičarima dosadno, ili da su se previše razmazili dominacijom u prethodnom periodu, već forum zato i služi, da se razmene mišljenja, u koja spadaju i pohvale i kritike. Sad će neko da soli pamet kako on više voli Zvezdu od mene, jer uvek piše pozitivne stvari, dok su drugi negativci i ne znam šta već. Da li je neko juče uspeo da pročita sa usana Alimpijevića šta je izgovorio posle onog glupavog bacanja lopte u aut od strane Lesora?
Comment
-
Juče nisam mogao biti kraj tastature niti pored tv-a, slavilo se pa se nije imalo vremena za najvažnije sporedne stvari na svetu a da to nisu fudbal&žena.
Kolio sam shvatio, Lesor je nemač pojma - ok, samo treba sačekati malo, do kraja sezone ili početka sledeće pa to napisati. Možda već na proleće pokaže svo svoje znanje i mogućnosti, jednostavno postoje periodi kada su manje učinkoviti a nakon toga esplodiraju ( igrački).
Učimo se strpljenju i poverenju.Last edited by nebitan; 20-12-17, 11:07.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJuče nisam mogao biti kraj tastature niti pored tv-a, slavilo se pa se nije imalo vremena za najvažnije sporedne stvari na svetu a da to nisu fudbal&žena.
Kolio sam shvatio, Lesor je nemač pojma - ok, samo treba sačekati malo, do kraja sezone ili početka sledeće pa to napisati. Možda već na proleće pokaže svo svoje znanje i mogućnosti, jednostavno postoje periodi kada su manje učinkoviti a nakon toga esplodiraju ( igrački).
Učimo se strpljenju i poverenju.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostKritike su dobrobamerne, a ne upućuju se posle (očekivanog) poraza, već i posle ubedljivih pobeda. Zašto? Pa ne zato što neki mudrijaši misle da je kritičarima dosadno, ili da su se previše razmazili dominacijom u prethodnom periodu, već forum zato i služi, da se razmene mišljenja, u koja spadaju i pohvale i kritike. Sad će neko da soli pamet kako on više voli Zvezdu od mene, jer uvek piše pozitivne stvari, dok su drugi negativci i ne znam šta već. Da li je neko juče uspeo da pročita sa usana Alimpijevića šta je izgovorio posle onog glupavog bacanja lopte u aut od strane Lesora?
Kritika posle poraza ,,sta hocete, to je normalno itd,itd
Prosto ja ne vidim da je neko vredjao igrace, trenera. Ne vidim sta je lose u kritikama.
Ovde se vodi vecita borba
Comment
-
Sa Lekaviciusom oni igraju brze i napadacki raznovrsnije i opasnije. Pappas je ball stoper koji ne igra za druge, a Calathes - Gist je druga osovina. Uz sve to Calathes je bio nas najbolji igrac zadnjih par tekmi protiv PAO.
PAO je najranjiviji na centru jer non-stop igraju smallball. Mi ove godine to ne mozemo da iskoristimo, nemamo igru unutra. Singleton, Gist mogu da preuzimaju sve spolja tako da mesta za Bjelicu i Antica bece biti. Lessort je kljuc tekme, uz Rochestija koji mora da otvori reket.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
jeste kalates bio nas najbolji igrac prethodnih godina ali je i papas znao bas protiv nas da poludi. u svakom slucaju u kakvoj su formi raduje cinjenica sto nijedan nece igrati. lekavicius se moze iskontrolisati, nema on jos uvek tu rutinu u igri tako da se nadam da bi i pionir mogao da odigra ulogu. ne bi trebalo zaboraviti ni denmona koji ume suterski da poludi a posebno kc riversa.
u pravu si za lesora mrace mnogo bolje i u odbrani i u napadu, ako zelimo da im pariramo. singlton i gist ce nam verovatno skinuti sv zivo, ali u napadu obojca dosta zavise od kalatesa. verujem da imamo sanse i da ih mozemo iznenaditi
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJuče nisam mogao biti kraj tastature niti pored tv-a, slavilo se pa se nije imalo vremena za najvažnije sporedne stvari na svetu a da to nisu fudbal&žena.
Učimo se strpljenju i poverenju.
3-4 puta je pomogao sa strane i spriječio polaganje.
U statistici piše 1 blokada a mislim da je imao više.
Isto tako je uz Dobrica bio najbolji na terenu ako se gleda statistika.
Pa mi nije jasno zašto je izdvojen u negativnom kontekstu?
Comment
Comment