A kako ti mislis da uzmemo trenera rivalu u ABA? Uopste bilo kome. Svi dobri treneri su sada zauzeti ili nedostizni. Naravno, Kokoskov ponovo nece biti ni uzet u razmatranje. Zato treba ocekivati neku zakrpa kombinaciju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zato i kazem da je srece. Koji god da dodje, imace vece iskustvo od Lazica. Sada, da li ce biti bolji, videcemo. I btw, Lazic je mladji od Rakocevica, a bio nam je trener...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKari sa nama nije nista uradio, sta ga toliko pominjete. Ne dovodi se u pitanje njegovo trenersko umece, ali ja ga ne bih zvao ni kada bi dzaba hteo da radi. Dva puta da nas ispali i da ga mi opet zovemo? Radije da ispadnemo iz lige.
Iskreno ja ne znam nista na tu temu,mozda je i on ispao smrad...ali mislim da postoje dosta realnije opcije od te.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostZnaci ti znas zasto je Kari otisao i pre ces da krivis njega nego recimo Covica? O takvoj kosarkaskoj velicini samo najlepse treba pricati.
Iskreno ja ne znam nista na tu temu,mozda je i on ispao smrad...ali mislim da postoje dosta realnije opcije od te.sigpic
Comment
Comment