Cek nije mi jasno zar se ne racuna medjusobni skor u aba ligi? Hvala sudijama sto su odmorile tejlora
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostPrvi koji nastavi raspravu na ovu temu biće banovan po slovu pravilnika o kažnjavanju forumskih prestupnika.
Salim se, teraj dalje, Jankovic obecava, moze mnogo da donese Zvezdi ako nastavi da "gura" napred. Takav profil igraca bi bas dobro dosao na ovu postavku ekipe.
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostCek nije mi jasno zar se ne racuna medjusobni skor u aba ligi? Hvala sudijama sto su odmorile tejlora“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostZnaci merodavan je međusobni skor iskljucivo.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Bićemo prvi na tabeli, novinari će pričati za nas "prvoplasirani tim ABA lige", a da, faktički smo još uvek drugi Ali, drknuće Futuru još neko (sem nas)“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Bitno bi bilo tući Futuru u Titogradu i staviti ad akta to pitanje da li su prvi ili drugi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Za gospodina Lakija ...
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Jankela ce biti paklen igrac.. Mnogo je brz za svoju visinu, i to moze da koristi i i odbrani i u napadu kad krene ka kosu licem. Ne boji se duela, hoce da se potuce pod kosem, sto mi se mnogo svidja. Ima krvi u njemu, ima karakter sto moze biti vaznije za uspeh od ostalih kosarkaskih elemenata
Comment
Comment