Originally posted by dekkard
View Post
Što se tiče osećaja koji imam kada je lopta kod njega... Kao i kod svih ostalih igrača, taj osećaj zavisi gde se Roč nalazi u tom momentu. Ne volim da ga vidim kako prima loptu i izlazi blizu linije za pola, a do kraja napada ostalo 6-7 ili 10 sekundi. Ako već hoćemo da na taj način napadamo proivnika, zašto se onda ne igra neka izolacija za njega? On može da predribla skoro svakog defanzivca u EL, odbrana mora da skuplja ili pomaže i eto šanse za lake poene iz utrčavanja po čeonoj ili sa linije za tri ili preko pasa centru (daj Bože da se tome pridoda i neka vrsta pik igre). Volim da ga vidim kada prima loptu i odmah ulazi u napadačku kretnju, bilo da ide na dribling ili se diže na šut. Zato mislim da bi, u evropskoj košarci, on mogao biti vrhunska dvojka i da bi davao veći doprinos uz manju potrošnju, jedino pitanje je da li mi možemo da dozvolimo takav luksuz. Dolaskom Enisa i nadam se uspešnom rehabilitacijom Radičevića, uz prisutnog Davidovca, postoje šanse da se i to desi ove sezone.
Comment