Opasna svadja Vucic-Cova oko kluba, busao se Coki pa dobio po njuski, sutra dobija Coki naslovnicu u blicu uz prikacenu aferu iz steka. Vukoicic izgleda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne daj Boze da dodje mrtvi Vukoicic. Ajde bre Cova, daj ovamo Trifu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by aleksaVP View PostZnaci moguca resenja na poziciji trenera Stevan Karadzic , Luka Pavicevic ....Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kari sa nama nije nista uradio, sta ga toliko pominjete. Ne dovodi se u pitanje njegovo trenersko umece, ali ja ga ne bih zvao ni kada bi dzaba hteo da radi. Dva puta da nas ispali i da ga mi opet zovemo? Radije da ispadnemo iz lige.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKari sa nama nije nista uradio, sta ga toliko pominjete. Ne dovodi se u pitanje njegovo trenersko umece, ali ja ga ne bih zvao ni kada bi dzaba hteo da radi. Dva puta da nas ispali i da ga mi opet zovemo? Radije da ispadnemo iz lige.
Comment
-
Da je srece pa da nas Radonjic preuzme, kada je vec Trifa odustao. Genijalac i bio bi pun pogodak. Ako je Vukoicic trener, pa ne znam, ja ga nesto ne volim, nije bio los kada je imao solidan tim, sa slabim ekipama je rupa bio. Nije po mom ukusu, al' ako dodje, ima punu podrsku kao i svaki do sada.sigpic
Comment
Comment