Još da nam Lamonika sudi svaku utakmicu, eto nas na F-4 ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostJa bih Peru dao mesto mentora igrača i pomoćnog trenera i njega i Bjelicu bih držao u klubu. Ali mislim da će da ide da se kurva sl godine, pun mu je košarke.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Боги View PostOpet ne zna ovaj Alimpije..
nego, otvorena je tema prelazni rok, pa svrati kad stigneš ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostRadicevic i veceras odlican, jedan od zasluznih za pobedu, samo tako neka nastavi.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Боги View PostOpet ne zna ovaj Alimpije..
Kako je to moguće ako živimo i umiremo od šuta iza linije za 3 poena?
Ništa mi nije jasno.
Alimpije podbacio.Jebeš ti ovakvu pobedu.Valensija nikad slabija,EL nikad lošija.
I da....zakasnio je sa uvođenjem Roča u poslednja 2 min. 4/4.Misiiim...bruka šta radi dečko.
Šilbovati ga ,OMA!
P.S. zajebavam se da me neko ne shvati pogrešno.
Bravo Alimpije,bravo momci....Pero je Bog ove igre.Last edited by Talični Tom; 15-12-17, 23:29.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
Comment