Originally posted by NateHuffman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Alimpijevića uhvatio akutni Radonjizam. Suluda podela minutaže, nosioci su je imali ko da igramo protiv Fenera. Naravno, usledio je pad u zadnjoj četvrtini. Potpuno bez mozga. Stvarno ne znam šta mu je to trebalo.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNemoj leba ti da me zajebavaš, imamo jedno 7 igrača koji su ofanzivno potentniji od njega, i sa boljim procentima.
Nisi ti izgleda gledao Enisa dovoljno.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostOfanzivno potentniji od njega? Sedmorica? Tesko da je iko. Pero Antic je spot ap suter, jedino oružje u napadu je distanca iz pasa.
Nisi ti izgleda gledao Enisa dovoljno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostOfanzivno potentniji od njega? Sedmorica? Tesko da je iko. Pero Antic je spot ap suter, jedino oružje u napadu je distanca iz pasa.
Nisi ti izgleda gledao Enisa dovoljno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostRutinski jeste ali stale su nas trojke, to je jasan pokazatelj of cega zavisimo cak I na ovim malim utakmicama...
Lose rotiranje danas, Jankovic je bio los ali je ipak dobio veliku minutazu. Jovanovic je trebao dobiti neke minute..
To je neka zamerka, a suterski smo jako vruci ali kad stane bojim se da nemamo alternative tu mislim na EL..
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostDa li si stvarno napisao ovo?
Rocesti i Feldin igraju za 800-900 hiljada zbirno godišnje, Enis igra za 10 hiljada mesecno. Halo?
I ja kazem, Teodosic je za Djokovica iz Borca Kris Pol licno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Bas ozbiljan hejt na Enisa iz ne znam kog razloga.
Drugo,ja sam taj koji je pitao koga bi igraca zeleo umesto Enisa shodno nasim finansijama. Ako se ne uzme to u obzir,mozes i Hardena da predlozis bez problema.
Trece,Enis je sto se tice ball handlinga,tranzicije i prodora za Feldina Caca,kao sto je ovaj za njega sto se suta tice,iako Enis nije toliko los suter koliko se predstavlja.
Videce se sve to na terenu uskoro,da ne mrsimo muda vise i napadamo decka koji ima manju patu od onog mucenika Radicevica.Last edited by Jimi22; 11-12-17, 21:31.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostTebi je 9 ipo minuta velika minutaza?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Druze, aj pusti coveka da odigra bar jednu utakmicu. Thompson Ryan je bio mvp u Nemackoj pa ovde nije uspeo da poveze dve utakmice kako treba. Enis ce imati adekvatnu ulogu u timu, pre svega da razigrava i rastereti Rocestija. Decko kad udje u sistem postaće koristan deo tima, nema sumnje u to
Comment
Comment