Originally posted by Dubiozni goblin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Originally posted by Šarac View PostNisam je video, zasto bi imao uvid u optuznicu i kakve veze ima optuznica sa prelaznim rokom. Jeste to njegova ideja da svih 12 budu iz Srbije ali pod uslovom da imamo malo veci budzet od ovog sadasnjeg pa da ti ostanu u Srbiji i Jovic, Nedovic,Kalinic itd, to se nikada nece desiti a mozes slobodno ovde izdiktirati nas roster od 12 dostupnih srpskih igraca koji bi mogli da igraju El nivo. Samo bez Filipa i Djokovica na playu molim te
A tu se apsolutno slazem sa tobom da smo imali nekoliko stranaca koji su bili veci Srbi od domacih igraca i to ne mislim na Djenku jer je on ipak srbin.
Moze se sastaviti tim ali generalno mislim da moramo vise ulagati u nase iskune domace igrace, za nekog se mora dati neka kinta vise kao sto je Zalgiris imao Jankunasa,Javtokasa itd..
Meni je Uskokovic velika nada da konacno dobijemo opasnog pleja iz nase skole, ali videcemo, ima za njega dosta vremena..mozda za 2-3 sezone..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ljudi, nisam ja nigde pobegao ili se vratio.. Oba foruma su moja, i SK i B92, kao sto su ljudi ovde, podjednako mi dragi kao oni tamo. Nego ne stizem jednostavno, sticaj okolnosti je sto sam danas napisao tamo sto sam napisao.. I dosta o tome, dajte da proslavimo pojacanje, gledajte kako lepo igramo.. Poslozile se kockice, pobedom u Valensiji hvatamo prikljucak za TOP8.. Nismo bez sansi.
Comment
-
-
Originally posted by Боги View PostBtw, vidi hiljadarka post. Neka mi je sa srecom
Sto se centra tice, mozda bude treca sreca sa papucicom.. Bog sam zna. Misljenja sam da centar dolazi do kraja godine.Last edited by Manda77; 10-12-17, 01:38.
Comment
-
Originally posted by Боги View PostLjudi, nisam ja nigde pobegao ili se vratio.. Oba foruma su moja, i SK i B92, kao sto su ljudi ovde, podjednako mi dragi kao oni tamo.
Comment
-
Off (koji mi uopste ne treba, al eto ga, poslpijane veceri)
Bez da se iko uvredi, a narocito Bogi, b92 je zivlji forum, sa vise zivih tema i sa vecom publikom... A i za ono odakle krenes te ipak vezu posebna osecanja.
A sto se tice migracija i seobe Srba pod Arsenijem (ok, ne Arsenijem, jacih likova od njega, Gilmera i maluka po forumima nema) dobiju poentu tek kad krenu povratnici....
End off
Interesantan izbor pojacanja. Uzet je igrac koji je pod rukom, u izlogu takoreci, za kog se ocigledno nije radio neki ludi skauting, i oko cijeg ugovora su zainteresovane strane nasle odlican kompromis. Igracki, mislim da je ovo ozbiljno pojacanje za nasu klupu, sve sto smo hteli od Nikole. Promena ritma, tranzicija, jako ka kosu. Nadam se da ce momak, koji je vec u ozbiljnim kosarkaskim godinama, a bez mnogo kosarkaskog iskustva da se primi na ljude, atmosferu i da ima zelju da bude zupcanik i da vremenom napreduje....
Btw, ja sam pomalo zaljubljenik... i mislim da od Radicevica je moguce izvuci backup pleja, ali ako Alimpije kaze da momak treba da bude van 12, podrska treneru, sigurno ima bolji uvid...
Comment
-
Originally posted by Geronimo View PostBez da se iko uvredi, a narocito Bogi, b92 je zivlji forum, sa vise zivih tema i sa vecom publikom... A i za ono odakle krenes te ipak vezu posebna osecanja.
Elem, zasto svi misle da otpada Radicevic ili cak Davidovac... zar nije najrealnije u celoj konstrukciji da otpadne Keselj? Ja mislim da ce se Davidovac i dalje forsirati na pleju... na toj poziciji on ima to "nesto" sto nije specificno za druge plejeve, dok na prirodnoj poziciji krila se uprosecava sa ostalim krilima. Bice minuta za sve. Takodje, zasto se prica o centru kada nama treba krilni centar?
Comment
Comment