Koliko god puta da se desi i kojem god klubu uvek je sramota.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na stranu ta velika sramota, odnosno etički aspekt takve prakse, meni je naša poslovna politika tragikomična.
Prihodi na kraju prošle sezone bili su, realno, najveći mogući: neočekivan broj pobjeda u EL, vrlo dobra posjeta u Areni i Pioniru, sponzori dali sve što je bilo do njih, pa onda svi oni transferi (Gudura, Bolden, Kuzmić, Dženkins, Mitrović), za sve njih su se uzele bar neke pare. I poslije svega toga, mi nemamo ni da poplaćamo dugove.
Mislim, OK, ne tvrdim ja da neko ne zna svoj posao ili da pare cure u nečije džepove, ali ako je ovo realno stanje, mi poslije ove sezone nećemo imati ni Jovanovića da platimo.
Comment
-
To je ovde praksa odavno, setite se Vujosevicevih ljutnji kad neki igrac trazi svoje pare. Nije lepo ali ni prvi ni poslednji put na ovim prostorima sto kaze Hladno Pivo, elem imamo vaznijih tema Efes bez Derika Brauna zadnjih nekoliko utakmica, pun Pionir preduslov za lepo vece nakon fudbala, idemo Zvezdina nedelja ljudi.
Comment
-
Originally posted by quentin View PostNa stranu ta velika sramota, odnosno etički aspekt takve prakse, meni je naša poslovna politika tragikomična.
Prihodi na kraju prošle sezone bili su, realno, najveći mogući: neočekivan broj pobjeda u EL, vrlo dobra posjeta u Areni i Pioniru, sponzori dali sve što je bilo do njih, pa onda svi oni transferi (Gudura, Bolden, Kuzmić, Dženkins, Mitrović), za sve njih su se uzele bar neke pare. I poslije svega toga, mi nemamo ni da poplaćamo dugove.
Mislim, OK, ne tvrdim ja da neko ne zna svoj posao ili da pare cure u nečije džepove, ali ako je ovo realno stanje, mi poslije ove sezone nećemo imati ni Jovanovića da platimo.
Jos malo pa izlazi ABA sa sovjim ugovorom a onda ce nas sutnuti ko krpu ako se nesto ne promeni.....IMas trenutno 10 klubova koji bi dali silne pare da udju u EL a mi stojimo u mestu I ne radimo nista po tom pitanju. Nista se ne razlikujemo of bilo koje firme u Srbiji sa bracom, kumovima, zetovima....Taj ugovor uskor istice a FRA, NEM,ITA TUR,RUS to samo jedva cekaju...da se eventualno prosiri na22 ili 24 pa imamo sanse inace dobijamo sut u guz 1/1..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostTo je ovde praksa odavno, setite se Vujosevicevih ljutnji kad neki igrac trazi svoje pare. Nije lepo ali ni prvi ni poslednji put na ovim prostorima sto kaze Hladno Pivo, elem imamo vaznijih tema Efes bez Derika Brauna zadnjih nekoliko utakmica, pun Pionir preduslov za lepo vece nakon fudbala, idemo Zvezdina nedelja ljudi.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View Post@quentin @darko pancev @Grof
Jel se vi to sprdate ili zaista ozbiljno raspravljate o tome šta Vladimir Štimac treba da uradi sa svojim , zarađenim novcem?
A, ako tebi nije jasno da je ovo nakaradno poslovanje, politika i stanje (postaka) stvari, ja nemam sta vise da dodam.
Comment
-
Originally posted by Grof View PostEvo, u svoje ime da odgovorim. Ja se ne salim.
A, ako tebi nije jasno da je ovo nakaradno poslovanje, politika i stanje (postaka) stvari, ja nemam sta vise da dodam.
Kad smo već kod Štimare ...
http://www.eurohoops.net/en/euroleag...zda-means-lot/
Comment
-
Malo kosarke i to kako nas trener zeli da igramo iz ugla strucnjaka https://youtu.be/E-QY5zVSlWI
Comment
-
Comment