Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTo je najbitnije. Vodimo koga boli uvo kako igramo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNe, naravno, mnogo je bitnije da igramo kako navijači misle da treba da igramo i da gubimo.
Mnogo je bitnije da igramo kao sada jer tako verujem da zeli trener.
To sto navijaci zele da se bolje brani pik i da se ne oslanjamo samo na sut za 3 je budalastina.
Jer kada bi to uspeli nikog ne bi dobili.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTo je najbitnije. Vodimo koga boli uvo kako igramo.
ps ...izuzetno mi je drago sto ne igra antitalenat Radicevic
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostAko si ti zadovoljavas ovim sto vodimo 10 razlike protiv mucene Igokee onda super.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Umetnički dojam je najbitniji ... mada, to nije smetalo kad nas je ova ista Igokea dobijala u Pioniru pre izvesnog vremenaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostU pravu si.
Mnogo je bitnije da igramo kao sada jer tako verujem da zeli trener.
To sto navijaci zele da se bolje brani pik i da se ne oslanjamo samo na sut za 3 je budalastina.
Jer kada bi to uspeli nikog ne bi dobili.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
ovo izgleda kao trening mec realno.Rekoh za Lesorta pa I Jankovica da tu ima necega ali nerealno je jbga da je ovo ligaski mec..Nema u ovim mecevima napredka, cisto otaljavanje posla I to za obe ekipe..Takav mi utisak
Rikic iz pick and rolla3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Nadam se da Lesor nije polomio nešto...
Da se izvinem što nisam u pioniru (zbog prozivnki ), bolestan sam ko ker.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment