Originally posted by Carcosa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Grof View PostNe shvatam sta znaci ta mantra koja se stalno ponavlja - domaci igrac.
Doveli smo drvnu gradju ali su barem domaci Pa kakve veze ima sto su domaci ako su skuplji od Gosa, ili visestruko skuplji od Boldena prosle godine?
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostIgramo i KLS gde ima ograničenje stranaca, a za Gosa jel stvarno neko misli da bi on igrao drugog pleja po desetak minuta.
Sto se tice Gosa, on je mogao neke minute da provede i na 2 zajedno sa Rocestim na parketu i lako da dodje do 15-20 minuta.. On bi uvek pre prihvatio 15 minuta u EL nego 25 u Partizanu. Obradovic je u Pao igrao sa 3 pleja i niko nije bio bekap
Comment
-
Originally posted by Antona View PostMa sta kazes, selektirali smo igrace za KLS? To takmicenje ima tezinu isto koliko i kup.
Sto se tice Gosa, on je mogao neke minute da provede i na 2 zajedno sa Rocestim na parketu i lako da dodje do 15-20 minuta.. On bi uvek pre prihvatio 15 minuta u EL nego 25 u Partizanu. Obradovic je u Pao igrao sa 3 pleja i niko nije bio bekap
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostIgramo i KLS gde ima ograničenje stranaca, a za Gosa jel stvarno neko misli da bi on igrao drugog pleja po desetak minuta.
Sve ovo pod uslovom da kostaju slicno, da su ugovori na slican vremenski period itd.
I da. Mislim da bi Gos dosao da igra cak i drugog pleja u CZ (da ne pominjemo varijantu da bi u nekim postavkama igre mogli da budu u isto vreme na terenu), sa varijantom da pretenduje na mesto prvog sledece godine.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostRadicevicu stize konkurencija tako da ja mislim da ce on tesko ostati u Zvezdi.
U ABA do sada ma nesto preko 50% za 2, nesto preko 30% za 3. Bacanja su losa; skoro 6 asistencija naspram 3 izgubljene... Ajde da vidimo, kada / ako dodje...
Comment
-
Neumesna su poređenja sa Mekelom, Mekel je doveden kao prvi plej, a Zvezda je svake godine u takvoj finansijskoj situaciji da nikad ne može da dovede dva pleja ujednačenih kvaliteta, već se backup svake godine čeka da proigra. Drago mi je da vidim da Pero igra, i nadam se da će i ubuduće konstantnije igrati, s druge strane izvesno je da se od Kešelja ne može dobiti ni minimalan doprinos, i ako se dovodi igrač treba gledati njegovu poziciju, visoku trojku, koja može na ulaz, da pripali trojku i da odigra na postu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment