Ima li kakvih novosti Nebojsa? Znamo da ti sve saznas unapred, zato nas pravovremeno obavesti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja kako nesto saznam tako i javim. E sad da li se to ostvari nije do mene Sada ne znam nista novo. Ne ocekujte nista spektakularno do kraja, eventualno Tatu ako izduva bas kod svih Euroligasa, sto nece verovatno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Stella nalozi sve i ode da spava.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ma ne znam nista trenutno, ali sva imena koja se pojavljuju su tezak lov u mraku na nesto sto moze da bude klasicna zajebancija. Mada svakako je to otprilike gabarit igraca kojeg trazimo, Amerikanac, ne bomba. Tako da i ne vidim razloga za neko nestrpljenje.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kao sto batica danas rece, moze biti da je Ben Uzoh. Uklapa se u ona merenja koja je Stella naveo, a i slobodan je. Raskinuo ugovor sa Cholet-om.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
A onaj car napisa Mike Taylor II..
Ben Uzoh i Taylor nebo i zemlja. Voleo bih Uzoh-a, a i brat je igrao prosle sezone za Raptors-e, imao cak i tripl-dabl u zadnjoj tekmi regularne sezone.sigpic
Comment
Comment