Originally posted by SiniM
View Post
to nije nikakva tajna. Prihvataio se veoma opasnog posla i vruceg krompira i treba to postovati.
Uci se i on polako i verujem da ce sve to doci na svoje mesto samo treba vremena.
Jebi ga zao mi je sto Radonjic nije ostao ali sta da se radi idemo dalje, ne vredi plakati za proslim vremenima koja su bila sjajna vec se okrenuti ka buducnosti
koja ce iskreno se nadam biti bericetna.
Ne kazem da treba da budemo slepi i poslusni i da ne ukazujemo na greske ali nemojmo da pljujemo i jedva cekamo lose stvari da bi smo
docekali svojih pet minuta.Ovo je novi pocetak i za ocekivati je da ce biti i uspona i padova.
Konstruktivna kritika je uvek na mestu i dobrodosla, eto ja kazem da Radicevic da se ja pitam ne bi bio u timu, takodje mislim da Apic nema mesta u Zvezdi
i verovatno ce mozda dolaskom neke petice otici u FMP. To je moje neko misljenje-
Trener je lepo rekao na zadnjoj konferenciji imamo tim podeljen na mlade i starije, kada stariji budu imali jedan nivo igre u standardno ritmu a sa druge strane i kod mladih kada se bude takodje podigao jedan kontinuirani nivo treba ocekivati da se sve to uklopi.
Tezak je period i iza nas a i ispred nas i voleo bih da iz njega izadjemo kao pobednici.
Necu se ponavljati ali zivimo zaista u banana drzavi i tako nam je kako nam je na zalost.
Jebi ga nije sve ni do trenera ni do uprave dosta je toga i na igracima, dobijes sansu majstore, grizi pokazi da zelis da je iskoristis.
Pogledaj te samo Rebić, Tejić, Stojanovic, Kaplanovic,.... sve su to bili mladi igraci kojima je data sansa da zaigraju za prvi tim
ali jebiga neki nisu mogli, neki nisu imali kapaciteta neki nisu shvatili ozbiljno tu svoju sansu.
Comment