Originally posted by Jimi22
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by quentin View PostPrije par godina pravilo je bilo da je za domaću ligu stranac svako ko ne može da igra za našu reprezentaciju. Je li se nešto mijenjalo?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mislim da se do dva igraca sa ex yu ne broje, nisam siguran al cini mi se da sam nekada davno od jednog komentatora to cuo.
Nisam u pravu, pravilnik jos nije definisan zbog diskriminacije te je ponisten odlukom ministarstva a novi jos nije donijet. Prije je bilo da je stranac svako ko ne moze igrati za Srbiju sad ipak nece biti tako vec pravo imaju svi sa srpskim pasosem a eventualno dva iz ex yu ali to tek treba da se usvoji.Last edited by Victor BG; 25-11-17, 22:45.
Comment
-
Ma kakav Ojo. Vec imamo jednu mitsku zver koja ne zna kako se brani ni kako se igra pick. Ojo je nezgrapan i bio bi samo jos jedan u nizu mediokriteta u centarskoj liniji (Jankovic, Jovanovic, Apic, Lessort i dva veterana). Dovodjenje ima smisla samo ako je to igrac koji moze da cini ekipu boljom.
Valjda je plan sa tim Ojom da se prvo razvija u FMPu, i prelazak u Crvenu zvezdu bi bio cirkus. Slicno mislim za Radanova, nije taj nivo i treba mu kaljenje.
Ono sto je lose je sto mi isprobavamo (nas trener) takticke zamisli na mecevima evrolige, pa malo probamo Davi - dovca (tako ga akcentuju ), malo Apica, pa Keselja, pa Jankovica.
Postoje dva puta:
1. Pokusati izvuci nesto iz ovosezonske evrolige -> dovodjenje dva pojacanja, pare od posete i pobeda. Sad za to nema ni volje, a vise ni vremena.
2. Posto nam se smesi serija od 9 uzastopnih poraza u evroligi (ako izgubimo od Efesa) -> da se odredi ko je potencijal da sledece sezone bude vazan sraf u evroligi. Onda da se sledece sezone napadne 10+ pobeda u evroligi.
Ako je plan samo mlatarati rukama iznad glave u pokusaju da se odrzi glava iznad vode, da stalno osvajamo ABA da drugi ne bi igrali, taj plan je osudjen na neuspeh, niti ja zelim da se na takav nacin takmicimo u evroligi.
Evrokup od sledece sezone sa Radicevicem, Jankovicem, Jovanovicem, Davidovcem, Apicem, Keseljom, Ojom, Lessortom i ostalima.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostValjda se svi igrači iz bivših yu republika vode kao domaći igrači.
Comment
Comment