Има још доста ствари који ми се не свиђају, али за промену играчи су се много више трудили и то ми се свиђа. Штета, оваква утакмица би се у пиониру вероватно победила.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odbrana pika, iskakanje..strana pomoci...trenerov pecat...Mladi usli u mec,islo nas je dobro sem Rocestija..skoro namaksimumu drugo poluvreme..
Ovo ce dati neku laznu nadu..slede dva poraza pa onda mozemo na pecanje u umku...
Svaka cast na ovoj sezoni,zasluzili smo ovu sprdnju...Bar ce covic moci reci da smo igrali Egal tekmu3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
i da smo dobili, utisak bi bio isti. bedno i sramotno. ovaj tim je kurac zivi, a nasa organizacija neozbiljna i na zalost poluamaterska.
pero, ako ne moze vise, cao! za sta nam treba za zadar i mzt...
veliki problem nase igre je kosarkaski iq koji lesor, feldin, radicevic... ne poseduju. feldin ne moze da prepozna trenutak. svaki put kad smo se vracali decko pripaljuje sam preko ruke bez rezona. jednom ga je i 188 visok buboa izblokirao. sve u svemu prva sezona u pao je vrhunac njegove karijere. kao i pero, bjelica davno presao svoj zenit.
nacin na koji mi branimo pik je sramotan!!! svaka cast lesoru za partiju u napadu ali on decko izgleda ne kapira a tesko da ce i dopreti do njegovog mozga qta bi trebalo da radi.
jad, beda, cemer! i da smo dobili isto bi bilo. ovaj tim ko je sklopio taj nam je smrtni neprijatelj!
Comment
-
Bjelica je i suvise spor da brani pik,Lesor je potencijal samo sto se tice fizikalija, ipak on malo manje razume kosarku da bi odbranu pika tako brzo prihvatio a Jovanovic je jos uvek u onoj prekookeanskoj decijoj igri "stojim pored i pratim svog igraca, sta me briga sto divlja neciji igrac po reketu".Last edited by ikaluka; 23-11-17, 23:15.
Comment
Comment