Munford..? Pullen..? Ponovo..? E nis(hta) onda..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
U Atini potop ...
https://twitter.com/davorristovicNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Ja zaista ne mogu da se načudim pojedincima. Drug me jutros zove i kaže da je čitao negdje da dolaze Miler, Pulen i Ajverson. Ja sad onako slušam i mislim se brate moj jesi mi okej? Ko se pali na Telegraf i slične novine još? Miler, Pulen i Ajverson dolaze? Pa ko normalan vjeruje u takve gluposti, nismo Klivlend i Minesota, malo realnosti ljudi! Pa za tu trojicu igrača trebaš izdvojiti milion evra! Imamo 4 stranca, s njima trojicom bi imali 7! A skoro pola od njih ne bi imala pravo na igranje domaćih takmičenja, uključite malo mozak! Valjda smo dovoljno inteligentni da se ne palimo na gluposti! Maksimalno će doći jedan igrač, stranac, visoki igrač i to je to. Od stranaca nema potrebe da iko ode, a domaćih kvalitetnih igrača koji su slobodni faktički da nema. Znači realnost je da ćemo se razići sa Kešeljom, doći će visoki igrač i to je to. Ostalo sve ostaje isto. Sportski pozdrav svima i srećno momcima u Pireju!Last edited by mikara92; 17-11-17, 14:45.
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostU Atini potop ...
https://twitter.com/davorristovicSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ma to spada u sprdnju, kakvi QMiler, kakvi Puleni i Koltoni...Last edited by nebitan; 17-11-17, 15:45.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Crew Chief
PEREZ PEREZ, MIGUEL, Spain
Umpire 1
ZAMOJSKI, JAKUB, Poland
Umpire 2
ROSSI, MICHELE, ItalyNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View Postnači, piši propalo ... a taman sam se ponadao
Mada možemo ovu pobedu koju im poklanjamo da podvedemo pod humanitarnu pomoć poplavljenoj braći.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostU telegrafu tekst kako smo blizu Q Milera, Pulena i Koltona (iako neko napisa da je Kolton potpisao za neku tursku ekipu)....očito je tekst naručen da se smire navijači Zvezde (pogotovo forumaši SK)
Crvena zvezda je odlučila da se pojača nakon serije poraza u Evroligi u kojima je tim crveno-belih delovao nemoćno za najjače evropsko takmičenje, posebno u duelima protiv Unikahe i CSKA...
Zbog toga je uprava odlučila da dovede igrače koji će podići kvalitet ekipe. Prvi pik je Kvinsi Miler, za koga se već pominjalo da je na meti ekipe sa Malog Kalemegdana, prenosi Srpski telegraf.
Osim Amerikanca koji je pre dve sezone , na meti Zvezde su i plejmejker i centar, a to bi najverovatnije trebalo da budu Džejkob Pulen i Kolton Ajverson, koji su se takođe dovodili u vezu sa crveno-belima.
http://www.telegraf.rs/sport/kosarka...-plej-i-centar
Samo me interesuje sta ce biti protiv Baskonije. To ce biti mala ili velika prekretnica. Ovo veceras sam batalio...
Nije da ce oni biti ikakav faktor, ali verovatno cemo ih nekoliko puta socno pomenuti (ovu prvu dvojicu barem):
Officials
Crew Chief
PEREZ PEREZ, MIGUEL, Spain
Umpire 1
ZAMOJSKI, JAKUB, Poland
Umpire 2
ROSSI, MICHELE, Italy
Edit: Kankkunen i Ganac brzi...Last edited by drakon1; 17-11-17, 16:05.
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostIamo 4 stranca, s njima trojicom bi imali 7! A skoro pola od njih ne bi imala pravo na igranje domaćih takmičenja, uključite malo mozak!
Nama je bitna ABA. Tu ogranicenja nema.
Nama je 'bitna' EL; ni tu nema ogranicenja.
Ne znam... zar ne moze da se potpise ugovor sa strancem do kraja sezone u ABA / EL? Za KLS nam ne trebaju, a KRK neka igra ko moze.
Naravno da ne verujem da ce ova trojica da dodju, tj. ne verujem da ce bilo ko od ove trojice da dodje, ali cisto me zanima.
Comment
-
Bez Micića molim, Radonja bi izgubio kosu ako bi morao da trpi još jednu ladovinu u odbrani.
Nego da otvorimo interno tipovanje koliko ćemo da razbijemo braću iz Pireja?
Očekujem da ne pređemo 50 poena a takođe očekujem da primimo 83/84 poena.Last edited by nebitan; 17-11-17, 17:14.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment