Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by dekkard View Post
    Ne moraš da se potreseš, nastavi da baljezgaš.
    To sto se ovaj registrovao na forum pre ostalih ne znaci da bi moderacija trebalo da tolerise ovo barabsko ponasanje.

    A dokaz da je Covic selektirao ekipu moze da trazi samo ili provokator.

    Zamolio sam forumaše da ne spuštaju prepisku na lični nivo i da ne vređaju forumaše i funkcionere (trener, predsednik SD...) ovaj put sam sao obrisao uvredu, sledeći put ide kazna primerena pravilniku.
    Last edited by nebitan; 17-11-17, 08:26.

    Comment


    • Originally posted by Antona View Post
      To sto se ovaj registrovao na forum pre ostalih ne znaci da bi moderacija trebalo da tolerise ovo barabsko ponasanje.

      A dokaz da je Covic selektirao ekipu moze da trazi samo budala ili provokator.
      Ajde troskok.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

      Comment


      • Декарде осим што нападаш све нас који дајемо критику на различите начине, ево питао бих те шта се теби свиђа у досадашњој игри и шта те то чини тако оптимистичним што се тиче тренера и наставка сезоне?

        Comment


        • Hvala što si mi postavio to pitanje, s tobom barem kulturno može da se polemiše, odgovoriću ti vrlo rado. Prvo, sviđa mi se kako nam igra izgleda kada sve funkcioniše, brza igra u napadu, šutevi iz izrađenih akcija, poziciona odbrana, a imali smo već više puta prilike da vidimo kako to izgleda. Nažalost, ta dobra igra se tek pojavljuje sporadično, tek u naznakama, i mislim da treba vremena da bi se ustalila iz već više puta pominjanih razloga. Reći ću ti i za igrače pojedinačno: za Ročestija sam bio sumnjičav kako će njegova igra da izgleda i za Peru iz maltene slićnih razloga, godine i da li će imati dovoljnu motivaciju. Drago mi je da me je prvi potpuno demantovao, a drugi nakon malo sporijeg starta pokazao je klasu na par utakmica kada su ga presekli povreda i lični problemi. Što se tiče Dangube, kod njega je vidljivo da je popravio šut, ball handling je još problematičan, ali računam ako jedan Simonović može to da unapredi u 31-oj godini može i ovaj u 24-oj. Što se Laze tiče, njemu volja i želja nikad nije bila upitna, ali mi se čini da je u malo slabijoj formi i to ne samo u napadu, nego i da u odbrani ima više problema nego u prošloj sezoni. Bjelica i Feldin se takođe mogu da upare po tome koliko su (ne)stalni u svojim partijama, bukvalno os sjaja do očaja i nazad. Ostali - mladi i malo manje mladi, veliki je rad pred njima, ali je većina pokazala zašto su ovde i na njima je da to pretoče u konstantne partije koje će kao posledicu imati dobar rezultat.

          Što se tiče mog ophođenja prema forumašima, prema svakom se ophodim kako zaslužuje i nikad prvi nikoga ne vređam, naprotiv mene vređaju i ostaju nekažnjeni zbog toga. Ali to na obraz moderaciji.
          Last edited by dekkard; 16-11-17, 23:47.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

          Comment


          • Originally posted by Czbg9 View Post
            Da, alimpije je birao igrace! covek koji do pre ove sezone nije vodio tim u aba ligi...mhm,i ja sam opasan matematicar,usput govorim i jedno 9 stranih jezika,a i zvao me covic rekao mozes molim te da sastavis tim,ja rekao prepusti strucnom stabu to,imaj poverenja!

            @Valter
            Ozbilja el tim ne bi stavio coveka koji je vodio ekipu samo u kls-takmicenju,ima 30god i pre toga se nije bavio kosarkom za trenera
            Ne razumem bas to, znas li kako je poceo karijeru Obradovic? Znas li koga je Baskonija poatavila za trenera ili Zalgiris i pre nego kazes da ali oni su bili veliki igraci to nema nikakve veze to sto je neko igrac ne znaci da ce biti dobar trener.Umesto da vidimo kp je pravi neprijatelj kluba nama je najveci problem mladi trener , jasno je da ne ide i da nesto ne stima ali ja im dajem kredit dokle god ima sanse za titulu na Jadranu a to sto postoje nerealne ambicije da se juri fajnal for evrolige necu ni da pricam, priziva se radonjic mozfa najpljuvaniji trener na pocetku mandata u Zvezdi koji takodje prve evrosezone nije grupu prosao u evroligi..Vec ste zaboravili teranje Radonjica terace se i sledeci koji dodje nakon par poraza. I ja sa svojih 5 banki vise volim ovu pricu nego da kao Kkp u udje Sns okupira ga i odjednom nema Vucicu pederu ne gadimo se na pare. Shvatite da je ovakva Zvezda otpor rezimu i kao takva trpi udarce na sve strane pa i od nasih nazalost.

            Comment


            • Originally posted by Laza Kacanski View Post
              Nista cuo za Dzejmsa.
              Mislim da je to budalastina.Koliko znam ako se bude angazovalo pojacanje bice centar.
              Ok hvala ti ja sam cuo sad u Areni na tekmi da je opcija zato rekoh da potvrdim ili ne ako ti mozda imas info.

              Comment


              • Originally posted by Jimi22 View Post
                Valtere,gde si video ovo sa Rasada James-a? B92?
                Mangupe jedan...
                Odavno tamo nisam sine ali sta vredi da ti pricam ,dodji na tekmu upoznacu te sa nekim starim navijacima jos iz vremena borbe za opstanak i mozda cujes i ti. Nego kaze li b92 sta za Pulena?.

                Comment


                • Alimpije nije doveo ni jednog igraca kojeg je on zeleo, ove price da je iskljucivo strucni stab bira ekipu su cista glupost, price u koje vise ni mala deca ne veruju.
                  Posto je jedino Covic sastavljao tim neka on sidje dole pa neka on vodi ekipu kad je toliko pametan, a ne sad da sere na sve strane i da baljezga razne gluposti.
                  Pojacanja verovatno biti nece, nas budzet u velikom deli zavisi od, pobeda u EL, i prodatih ulaznica kojih ce biti sve manje i manje, tako da mozete da zaboravite na pojacanja, mozda bude nesto oko nove godine kad legne druga rata za Gudurica koja iznosi 500k.
                  Last edited by Manda77; 17-11-17, 00:00.

                  Comment


                  • Naravno da je Covic u konsultaciji sa Miskom dovodio igrace i sklapao tim, nije sigurno Alimpijevic. Ni Radonjic u prvoj sezoni mislim na 2013/2014 sezonu, nije dovodio sve igrace sam, vec se itekako pitao i Covic. Isto tako Alimpijevica niko nije terao da na to pristane, on je pristao i sada je sva odgovornost sto se rezultata tice na njemu, i tu nema ljutnje.

                    Comment


                    • Originally posted by dekkard View Post
                      Hvala što si mi postavio to pitanje, s tobom barem kulturno može da se polemiše, odgovoriću ti vrlo rado. Prvo, sviđa mi se kako nam igra izgleda kada sve funkcioniše, brza igra u napadu, šutevi iz izrađenih akcija, poziciona odbrana, a imali smo već više puta prilike da vidimo kako to izgleda. Nažalost, ta dobra igra se tek pojavljuje sporadično, tek u naznakama, i mislim da treba vremena da bi se ustalila iz već više puta pominjanih razloga. Reći ću ti i za igrače pojedinačno: za Ročestija sam bio sumnjičav kako će njegova igra da izgleda i za Peru iz maltene slićnih razloga, godine i da li će imati dovoljnu motivaciju. Drago mi je da me je prvi potpuno demantovao, a drugi nakon malo sporijeg starta pokazao je klasu na par utakmica kada su ga presekli povreda i lični problemi. Što se tiče Dangube, kod njega je vidljivo da je popravio šut, ball handling je još problematičan, ali računam ako jedan Simonović može to da unapredi u 31-oj godini može i ovaj u 24-oj. Što se Laze tiče, njemu volja i želja nikad nije bila upitna, ali mi se čini da je u malo slabijoj formi i to ne samo u napadu, nego i da u odbrani ima više problema nego u prošloj sezoni. Bjelica i Feldin se takođe mogu da upare po tome koliko su (ne)stalni u svojim partijama, bukvalno os sjaja do očaja i nazad. Ostali - mladi i malo manje mladi, veliki je rad pred njima, ali je većina pokazala zašto su ovde i na njima je da to pretoče u konstantne partije koje će kao posledicu imati dobar rezultat.

                      Što se tiče mog ophođenja prema forumašima, prema svakom se ophodim kako zaslužuje i nikad prvi nikoga ne vređam, naprotiv mene vređaju i ostaju nekažnjeni zbog toga. Ali to na obraz moderaciji
                      .
                      Sa ovim boldovani se ne slazem ovo ostalo je ok
                      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                      2× German League champion (2018, 2019)
                      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                      Comment


                      • Cisto da te pitam, ziv me zanima, sta ti se svidja kod ALimpijevica, sa strucne strane, ko je napredovao.. itd..Moze ko hoce, posto ga svi hvale kako je dobar, sta ce biti kad bude los...
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                        Comment


                        • Jos da dodam, ako hocemo da spasemo sezonu, pod hitno otkaz Alimpijevicu. Covek je eventualno mozda ABA liga novo...I to mozda..Za njega je Nazor doctor kosarke..Dajte krstenog trenera I da vidite kako klinci lete po terenu..
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                          Comment


                          • Alimpijevic je ABA nivo...hajde da prihvatim...I onda se prizivaju Radanov, Simanic, Nenadic, Odzo...a koji su oni nivo? EL? Jako tesko...
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                            Comment


                            • To je po sistemu daj šta daš. Ipak, i to je napredak u odnosu na Pajsere koji sad borave u prvom timu.
                              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

                              Comment


                              • Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                                Ne razumem bas to, znas li kako je poceo karijeru Obradovic? Znas li koga je Baskonija poatavila za trenera ili Zalgiris i pre nego kazes da ali oni su bili veliki igraci to nema nikakve veze to sto je neko igrac ne znaci da ce biti dobar trener.Umesto da vidimo kp je pravi neprijatelj kluba nama je najveci problem mladi trener , jasno je da ne ide i da nesto ne stima ali ja im dajem kredit dokle god ima sanse za titulu na Jadranu a to sto postoje nerealne ambicije da se juri fajnal for evrolige necu ni da pricam, priziva se radonjic mozfa najpljuvaniji trener na pocetku mandata u Zvezdi koji takodje prve evrosezone nije grupu prosao u evroligi..Vec ste zaboravili teranje Radonjica terace se i sledeci koji dodje nakon par poraza. I ja sa svojih 5 banki vise volim ovu pricu nego da kao Kkp u udje Sns okupira ga i odjednom nema Vucicu pederu ne gadimo se na pare. Shvatite da je ovakva Zvezda otpor rezimu i kao takva trpi udarce na sve strane pa i od nasih nazalost.
                                Pa cekaj,covek kome je najveci hajlajt u karijeri izbacivanje partizanke u polufinalu kls-a bi trebalo da vodi evroligasku ekipu,a pre toga su mu najvece bitke bile protiv borca,vrsca,konstantina itd? Da je bio neki igrac pa i da ima od nekoga da uci,da je bio neciji asistent itd,al jok lik nije ama bas nicim zasluzio da vodi ovaj klub...Zvezdu iz 2011 mozda,ovu sada ne...i nemoj da mi neko poredi ovog sarlatana sa radonjom koji je buducnost vodio 8-9god pre nego sto je dosao ovde...ocigledno je da je dovoljno covicu da mu neko bude sa cerkom da bi dobio posao,novi zet iz in d haus,kouc al

                                Comment

                                Working...
                                X