Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gledam sad Maccabi i mislim se kako je ovaj tim mogao mnogo drugacije da izgleda za maltene iste novce.Da smo zadrzali Boldena kao back up Bjelici i pridodali npr. Muslija koji ocigledno u Unicaji nema znacajnu ulogu,umesto JJ-va,uz Pera koji bi igrao 10tak minuta i skolovao Lessort-a i Boldena,ovo je mogla da bude mnogo ozbiljnija ekipa za malo vece pare,gde cak ni Radicevic ne bi bio prevelik problem.Tu se naravno podrazumeva i usteda za Keseljev ugovor koliko god on mali bio. Roster od 14 igraca koji bi mogao sa svakim da se posibaLast edited by Gudura; 16-11-17, 18:36.
Comment
-
Bolden koji ni pod tackom razno nije zeleo u Beograd i bez cijeg obestecenja tesko da bi doveli dvojac Rocesti/Feldin...i Musli koji bi nam verovatno bio najplaceniji visoki igrac....lepo zvuci u teoriji ali nas praksa zajebava..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostMa kakav musli,morali bi dobro da ga platimo,a nista specijalno nije...za te pare duplo bolji bi dosao
Musli bi bio FENOMENALNO pojacanje u kombinaciji sa dobrom odbrambenom cetvorkom.
Koliko znam Musli nije hteo kod nas a nije da nismo pokusali da ga dovedemo.
Comment
-
-
Gledam malo Baskonju i razmišljam koliko znači timu kršten trener (ne računam kvalitativnu razliku u igračkom pogonu), nadam se da i Čović to gleda.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Musli i Tavadze umesto Jovanovića i Lesora, Simanić umesto Jankovića, Radanov- Dangubić, umesto Radičevića neko ko zna da igra ipak, najmanje kalibra Vase Micića, koji je ipak bolji igrač od Radičevića... i sve bi to imalo nekog smisla. Rano je govoriti da je neko promašaj ali mi nismo konkurentni sa Megom za najjače talente očigledno. A i ono što imamo, ne iskoristimo najbolje. Dobar potez je da oni igraju u FMP-u kad nema prostora u Zvezdi, ali ako su već sad bolji od nekih iz Zvezde i ako je već sezona za zaborav unapred bila sa fokusom na april maj, onda su lagano mogli momci da se ispucaju u EL 30 utakmica.
Comment
-
Kad saberem prosječne indekse naših 10 domaćih igrača (bez Bjelice) dobijem broj 9.2! Mislim na Evroligu. To u prevodu znači kao da 10 igrača u prosjeku nema ni 1 indeksni poen po meču, nevjerovatno zaista! Tražim uvijek dobre stvari u svemu ali ovaj podatak dovodi do toga da čovjek stavi prst na čelo i zapita se zar se toliko promašilo sa domaćim igračima?
Apić -1
Dangubić 1.7
Davidovac -1.5
Dobrić 3.9
Janković -1.3
Jovanović 3.2
Kešelj -1
Lazarević 0.5
Lazić 2.4
Radičević 2.3
Najbolji od njih Dobrić sa prosječnim indeksom 3.9! Ne mogu da vjerujem da je Dangubić kod nas 4. sezonu a da faktički tapka u mjestu, uvijek isti, nešto kao Andrić u Partizanu. Čemu trenutno služi 2/3 tima (10/15 igrača)? Uozbiljite se molim vas! Igrate u velikom klubu! Zvezdin dres je svetinja!Last edited by mikara92; 16-11-17, 21:04.
Comment
-
Ma jasta...pola tima...idemo, sad i Dangubic nemac pojma... a Radanov ni u FMP- u ne moze da izdominira...Musli veci prospekt od Lesora...i jos kad bih saznao ko je taj Tavadze.......Boze sacuvaj, svasta se ovde moze procitati..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostMa jasta...pola tima...idemo, sad i Dangubic nemac pojma... a Radanov ni u FMP- u ne moze da izdominira...Musli veci prospekt od Lesora...i jos kad bih saznao ko je taj Tavadze.......Boze sacuvaj, svasta se ovde moze procitati...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment