Originally posted by perkos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by dekkard View PostPogledaj ovaj moj post iznad tvog, pa sam proceni.
Радичевић има 26% за 2 поене и 28% за 3 поена. Јовић је у тој сезони, регуларни део ЕЛ, имао 50% за 2 и 0% за 3 поена јер практично шутнуо неколико пута. У ТОП16 те сезоне Јовић је имао 40% за 2 и 30% за 3 уз просечан индекс од 5.3 док тренутно Радичевић има 2.29. Притом је Јовић играо одличну одбрану те сезоне коју Радичевић не игра. Ја не знам како можеш њих двојицу да поредиш, стварно ми није јасно.
А тек је срамотно кривити Лазића за нешто и помињати њега у негативном контексту.
И поред свега овога мислим да је једним делом Алимпије крив за лоше партије Радичевића. Једноставно он замени Рочестија који мора да игра сам и онда даш лопту Радичевићу и очекујеш да он то исто ради. Не иде јбг, код Радоњића се знало да је улога плеја да врти пик и гледа да организује игру.Last edited by Победа; 16-11-17, 12:19.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Postdekkard sta ti pises buraz ))) alal ti vera brate. Ovo na pecurkama ne bih pisao.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIdeš na "podešavanja", zatm na "moj nalog" i "izmeniti listu ignorisanih"...kada klikneš na IL upišeš nik forumaša u polje i klikneš na ok....
I naravno sve to ima smisla samo ako vas ne cacne sta ipak ona pise, pa svaki put otvorite njen post
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostIli jednostavnije...kliknes na nik osobe cije postove neces da citas, otvori ti se njen profil i ispod avatara izmedju ostalog stoji..Dodati na listu ignorisanih...potvrdi i to je to.
I naravno sve to ima smisla samo ako vas ne cacne sta ipak ona pise, pa svaki put otvorite post te osobe
ttLast edited by kankkunen; 16-11-17, 12:34.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostKoji vam je smisao stavljati nekoga na IL, valjda treba vedeti šta i drugi misle makar vas nerviralo i ne slagali se. Glupo bi bilo da svi isto mislimo."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostKoji vam je smisao stavljati nekoga na IL, valjda treba vedeti šta i drugi misle makar vas nerviralo i ne slagali se. Glupo bi bilo da svi isto mislimo.
možda ovaj lik misli da će pomoći Radičeviću tako što će se mačevati po forumu da je on isti kao Jović
što moram to da čitam?" ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji"
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostOvo provereno radi, a pritom možeš pročitati privatnu poru tog člana (ovo mi nije jasno kako se dešava)
A ako mislis na post koji izadje za tebe postavljen u spojleru u recimo ovoj temi, posto ti je ta osoba na ignor, ali mozes da ga otvoris...pa tako je podesten forum, nema iskljucivosti...nema ni brisanja profila ko zeli da ode zauvek recimo.
Moj vam je savet da naucite da ignorisete i bez stavljanja nekog na listu...prosto preskocite post, skrolujete dalje...i radi sistem bas lepo...samo vezbajte
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post
Comment
-
Vidiš, ja baš volim da gledam statistiku i nisam pristalice one glupe floskule o bikiniju i statistici, naprotiv, mislim da sve hirurški precizno pokazuje. Sve se ovde lepo vidi nemam potrebe dodatno nešto da obrazlažem, osim ako ne misliš da mu je ECA prepravila cifre. Što se tiče Lazića ne mislim da je on glavni uzrok loše igre, nadovezao sam se na Tarantulin post, i evo kako njegova igra trenutno izgleda: odigra odlično dve odbrane, ili uhvati skok, ili ukrade loptu, a onda u četiri napada koje on završava nijednom ne da koš. Bilans, minus doprinos. Da se razumemo, ne mislim da on treba da bude među prve tri ofanzivne opcije u napadu, i nije, ali je nedopustivo da nemaš nikakav učinak. To mu se nije dešavalo ni kod Radonje. Malo se takođe olako prešlo preko podatka da smo juče imali 17 (!) ofanzivnih skokova, što nedvosmisleno pokazuje angažovanost, ali brdo promašenih zicera i OTVORENIH šuteva za tri i 10 promašenih bacanja. Pa nijedan tim na svetu ne bi dobio tu utakmicu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostVidiš, ja baš volim da gledam statistiku i nisam pristalice one glupe floskule o bikiniju i statistici, naprotiv, mislim da sve hirurški precizno pokazuje. Sve se ovde lepo vidi nemam potrebe dodatno nešto da obrazlažem, osim ako ne misliš da mu je ECA prepravila cifre. Što se tiče Lazića ne mislim da je on glavni uzrok loše igre, nadovezao sam se na Tarantulin post, i evo kako njegova igra trenutno izgleda: odigra odlično dve odbrane, ili uhvati skok, ili ukrade loptu, a onda u četiri napada koje on završava nijednom ne da koš. Bilans, minus doprinos. Da se razumemo, ne mislim da on treba da bude među prve tri ofanzivne opcije u napadu, i nije, ali je nedopustivo da nemaš nikakav učinak. To mu se nije dešavalo ni kod Radonje. Malo se takođe olako prešlo preko podatka da smo juče imali 17 (!) ofanzivnih skokova, što nedvosmisleno pokazuje angažovanost, ali brdo promašenih zicera i OTVORENIH šuteva za tri i 10 promašenih bacanja. Pa nijedan tim na svetu ne bi dobio tu utakmicu.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNaravno da radi samo ne razumem kakvu privatnu poruku mozes da citas? ttNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment