Originally posted by KERSDRS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
....bice sigurno jos pojacanja,Cova trazi sutera ubicu (citiram Covu) i jos jednog,a mozda i dvojicu !!! Na kojim pozicijama,to jos nisam siguran,a sto se Popa tice,bio je VISE NEGO NEREALAN kada je njegova plata upitanju,sto vazi i za Dimica i naravno Tubaka!!!!...Cova rece da ce biti jos pojacanja 1-2,a mozda i 3,citiram coveka,a sto se tice tog sutera ubice,kaze da nece da gleda u pasulj da li ce Milutinovic da ima muda da sutne i pogodi,...e sad sta ce sve biti od tih pojacanja,..videcemo uskoro... !! P.S.neke stvari vise ne smeju da se pisu kao nekada i to podrzavam !Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Bas sam sada to procitao. Pitam se ko je taj suter ubica Da nece vratiti AdamaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBas sam sada to procitao. Pitam se ko je taj suter ubica Da nece vratiti AdamaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kada vidim koga sve dovodimo, sve mi više žao što je otišao Kari. Nadam se da će se vratiti do početka sezone, kada završi sa Švabama...
Comment
-
Koliko sam ja skontao ljude da on nije otisao ne bi sigurno ovoliko igraca doveli.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by deki94 View PostKada vidim koga sve dovodimo, sve mi više žao što je otišao Kari. Nadam se da će se vratiti do početka sezone, kada završi sa Švabama...
Originally posted by Indigo View PostKoliko sam ja skontao ljude da on nije otisao ne bi sigurno ovoliko igraca doveli.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Potvrdjeno da igramo na turniru sa Barsom, PAO-m i Lukoil-om.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Neka dodje Marko i ne mora vise niko.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment