Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nista od Markovica?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNista od Markovica?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZa sada bez objave, ali izgleda da je stvarno raskinuo ugovor sa Valensijom i da je slobodan igrac. Poslao sam mu poruku preko fejsa, valjda ce odgovoriti Ciganstura je on, ne verujem da ce imati srca da odbije ako postoji i teoretska sansa.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostJa tu informaciju imam vec 3 meseca, ako mislis na onog iz Radnickog.
Edit: Od Markovica i definitvno nema nista, info je iz prvo ruke. Nikakvih kontakata nije bilo, bar da on zna, menadzer mu nista nije pominjao. Izgleda da ce za Rusiju kako sada stvari stoje.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMa svi znamo da se interesujemo, ali je sada izgleda posao pri kraju. On je cini se izduvao u Italiji, pa se vraca ovamo. Jos defanzivna petica i krsten plej pa da se igramo.
Edit: Od Markovica i definitvno nema nista, info je iz prvo ruke. Nikakvih kontakata nije bilo, bar da on zna, menadzer mu nista nije pominjao. Izgleda da ce za Rusiju kako sada stvari stoje.
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostUu sto si skroman .. Pre 2 godine bi mogao da sanjam da cemo dovesti i ove igrace koje imamo sad tako da meni je ovo sad full.. Eto jos Skot i to e toNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNisam ja neskroman nego su to profili igraca koje trazimo. Na pleju nismo dobro pokriveni, a Popovic veci izgleda isto ide. Nece produziti ugovor kako sada stoji, a ne mozemo da ostanemo sa Nikolicem kao drugim centrom.
Comment
Comment