Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nate, skoncentriši se na temu, plz.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
@ Nate Ja sam kriv, pokrenuo sam temu, mozda bi bilo pravedno i fer da i moji postovi budu obrisani. Izvinite na offu."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
ko je ocekivao da bude vise od 12000 ljudi taj je lud ....splasli smo prilicno ,nema euforije ,nema zelje da se navija ,nema cak ni nade da mozemo do top 8 ...to je generalno stanje stvari koje jako utice na posetu .........nadovezuje se beda od standarda ,FK koji je jos u Evropi itd itd..
Comment
-
Bruder naredio da svi članovi snjsa usat pre utakmice moraju da se jave u najbližu ipostavu snjsa i da tamo volontiraju dok tekma traje
Izvinite na debelom offfu,plz ...ponelo me.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Situacija od maloprije na koju sam se baš nasmijao...ide rotacija na pleju, nama sa klupe ulazi Nikola Radičević, njima Sergio Rodrigez
Čova mačko daj utakmice u Pionir, tad će i sudije da budu pristojnije prema domaćinu, biće malo energije u ovom mrtvilu od igre. Bljak bljak, treba da ih udaramo u usta svaki put kad pomisle da su slobodni, da ih gazimo nogama po podu svaki put kad misli da ide na polaganje... Nek polaže u Moskvi koliko hoće ovdje neće da može
Comment
Comment