Originally posted by profaarmor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Do sada nisam pominjao Alimpijevića jer mislim da nije fer da se kritikuje čovek koji nije selektirao tim, početnik je, a uz to mu je uvaljeno nekoliko pajsera svetske klase sa kojima ni Greg Popović ne bi učinio ništa.
No, nakon ovog jada večeras, mora se postaviti legitimno pitanje - šta je naša koncepcija igre, tj šta mi to igramo?
Ne vidim čak ni naznake ičeg smislenog sem prangijanja trojki ko i kad stigne. To što se tiče igre u napadu, u odbrani ne postoji nikakav smislen sistem, uskoro će pola lige, mi se nismo mrdnuli s mesta, tj nazadujemo u toj kategoriji.
Ima li neko ideju? Ili neko ko je blizak klubu, treneru, igračima, pa da prenese šta se to ovde u stvari hoće?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Ja najiskrenije ne znam da li je majstor ili neznalica jer iz onoga što igramo se to ne da zaključiti. I ne znam u čemu je problem - da li on želi koncept igre koji igrači ne mogu da iznesu, da li igrači ne slušaju trenera, neki treći problem, ne znam. Moguće je da ideja i postoji, ali da je ja ne vidim - možda je vidi neko drugi.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Eh da, malo vajkanja... čovek u životu često dođe u situaciju u koju je mislio da ne postoji način da dođe. Tako da - Filipe, vrati se, sve ti je oprošteno!!!A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
-
Originally posted by Ganac View PostNije loša ideja da se otvori neka off tema gde bi bil dozvoljena light zezancija, ovo sinoć i noćas nema smisla.
Imate pravilnik, i prema tom pravilniku imate i temu gde možete da pišete kritike našem radu, osim toga možete i na pp nama ili administratorima.
Svakako za tu temu bi važila i posebna pravila, bili bi tolerantniji uz pokušaj preciziranja šta je ipak crvena linija.
Dakle, ko god ima primedbu na moj i Kronosov rad, može na za to odgovarajućoj temi da piše ili da se obrati administratorima.Last edited by Dubiozni goblin; 12-11-17, 20:54.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostNenadic je interesantan ,pratim ga vec dugo ali nije konstantan sto je i donekle normalna stvar za mladog igraca ,aili da ima materijala za obradu ima i da je talentovan jeste ..cak bi rekao i da ima prilicnu dozu sportskog bezobrazluka ..
Originally posted by Laki21 View PostDo sada nisam pominjao Alimpijevića jer mislim da nije fer da se kritikuje čovek koji nije selektirao tim, početnik je, a uz to mu je uvaljeno nekoliko pajsera svetske klase sa kojima ni Greg Popović ne bi učinio ništa.
No, nakon ovog jada večeras, mora se postaviti legitimno pitanje - šta je naša koncepcija igre, tj šta mi to igramo?
Ne vidim čak ni naznake ičeg smislenog sem prangijanja trojki ko i kad stigne. To što se tiče igre u napadu, u odbrani ne postoji nikakav smislen sistem, uskoro će pola lige, mi se nismo mrdnuli s mesta, tj nazadujemo u toj kategoriji.
Ima li neko ideju? Ili neko ko je blizak klubu, treneru, igračima, pa da prenese šta se to ovde u stvari hoće?Originally posted by Manda77 View PostApic, Lazarevic, Jankovic, Jovanovic, Radicevic, Keselj i Davidovac su igraci koji ne zasluzuju da igraju za Zvezdu.
Sto se pojacanja tice ne ocekujem ga, posto vrlo verovatno para za pojacanja nema.
ako ne bude para u decembru ocekujem odza u zvezdi, makar ce doneti malo mase iako fali tu dosta kvaliteta. i da pusimo kurac misku da nam da enisa. nije ni on kvalitet dzenkinsa, ali je jeftin, ume sa loptom, primarno je plej, ali celu karijeru je igrao dvojku. mislim da bi na toj poiciji 2/1 pravio manje gresk nego kao cist kec. sa manje lopte u rukama mislim da bi bio konstantniji i na sutu za tri. a to mozda ne bi bio ni los zalog za buducnost i sansu da sledece godine dobijemo tajlera za prvog plejaLast edited by NateHuffman; 12-11-17, 20:39.
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostOnaj sto je radio hajlajce jankovicu mora da je opasan majstor u svom poslu...da se razumemo mi smo jankovica i radicevica doveli samo zato jer ih je partizan hteo i zajebasmo se debelo
Comment
Comment