Odlično, ne igraju tri nosioca igre, ostali u laganom ritmu odrađuju utakmicu. Pritom je bilo par lepih poteza Ročestija i Lesora + jači šuterski trening Feldina.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Drakarys View PostRealno nam fale 4 igraca- 1, 2/1, 4/3 i 5.
Bio bih zadovoljan I sa 2/1 i 5 .
Feldin, Bjelica i Roc ce da lipsu, nema ko da ih zameni.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
-
Originally posted by dekkard View PostBjelica pogotovo, ne znam što ga Alimpijević toliko forsira.
Bas bas losa situacija po pitanju igrackog kadra, katastrofalna selekcija igraca i pritom igraci upitnog kvaliteta (Radicevic, Jankovic, Keselj i Jovanovic koji ima bolju glavu od Jankovica, i mozda moze da bude nesto od njega).
Ja ne mogu da verujem da Radicevic ne moze protiv Uskokovica i Covica da organizuje napad, pa u kakvoj je on Endesa ligi igrao? Spor, bezidejan, ocajnog suta...koji je njegov kvalitet uopste?
Ne znam, bolje sada menjati nesto kao onda sa Sofom, Mekelom i Tompsonom jer ne ide ovako...bolje, nego upropastiti sezonu
Ja znam da previse hocu, da ne mislim o finansijama dok pricam o ovome, ali me boli da gledam ovo mucenje.
Oko Alimpijevica cu kad se sezona zavrsi, ne bih sada.
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostNe igraju, ali zato Feldin igra skoro 36 minuta, sto je zaista previse.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPustio ga coach Al da vežba odbranu, a i da nadoknadi minutažu iz prethodne utakmice. Prošlu je igrao samo 17 minuta, sa ovih 36 opet dolazi na svoj prosek od 26-27.
Comment
-
Janković nikako da malo napreduje. Nije baš bezveze doveden dobar je bio na koledžu, imao odličan skok-šut, Majami ga je dovodio, Topić radi sa njim veruje u njega ima dobru gradju, brzinu, šut ali se baš ne zna postaviti, odbrane nigde. Na utakmicama ispada glup u najmanju ruku. Radičević posebna prića, mladi reprezentativac, igrao u Španiji, odličan na pripremama i onda bunar. Baš mi čudno ovo sa njima.Ni ovaj Simanić nikako da odigra nešto na ekstra nivou.Last edited by Hogar; 12-11-17, 19:05.
Comment
Comment