Originally posted by mikara92
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovaj Jankovic je jako cudan lik.
Vidi se da ima pristojan napadacki repertoar , sa druge strane ponekad izgleda kao amater.
Mozda neko bolje razume, meni deluje kao da ima problem sa koncentracijom.
Tj, hocu da kazem...problem je verovatno psihicke prirode.
Comment
-
Originally posted by Daba View PostČitam i ne mogu da verujem sta citam , ponasate se kao uvredjene mlade a na onom bivsem forumu jedva da je neko hteo da stane
na crtu moderatorima.
Napadate Kronosa koji se prvo zajebava , a drugo pise kao fiorumas i nikoga ne vredja.
Ja licno ako mi se neciji upis ne svidja preskacem ali ovo vase prepiranje koje traje danima Zvezda - Partizan je bas klinacko.
Aman ljudi gledajte svoj klub i svoje dvoriste svaki klub neka radi za sebe.
Ako vi ne vidite sta se valja iza brda niko vam nece pomoci.
Lepo vam covek napisoa a to sam vam i ja napisao skoro pod kakvim uslovima ce ovi uci u klub i nikako drugacije a do tada saplitanje na svaki korak
i na svaki cosak. A sada sam sve vise i vise uveren da su i kljucnu ulogu odigrali oko neostanka Dejana Radonjica.
Ali sve ce to jednom izaci na videlo bojim se da ce biti kasno.
I imate sada novu temu pa tamo udrite sa prepucavanjem samo mi iskreno nije jasno kako vam ne dosadi vise.
Sto se našeg kluba tiče, saplitaće nas kao sto su nas i ranije saplitali. Sigurno postoji grupa ljudi iz sveta politike koja želi da udje u klub ali isto tako sigurno postoje i ljudi koji Čoviću drže ledja a kada i ako bude postojala želja samog vrha vlasti da se Covic skloni to će se i desiti tj on će se sam povuci.
Comment
-
Trojka iz tranzicije sa 10m u 5sec napada dok je egal rezultat zasluzuje raskid ugovora pa i na stetu kluba. Vjerujem da bi na sudu uz prilozen snimak mozda i on morao nama da plati. Morao sam ovo da izgovorim i ostavim pisan trag da jednog dana ako postane igrac mogu da se postidim.
Comment
-
Jedna dobra i jedna losa vest
Dobra konacno je Jankovic odigrao ledjima i dao kos
Losa Bilo je to protiv Simanica
Ono kad nam i FMP izmesa odbranu u 5/toj sekundi napada.
Ipak je pozitivno sto nosioci tipa Rocestija Feldina ne drljaju protiv ovih ABA ligasa,odnosno da ih sacuvamo za EL...Oh wait
Comment
-
Pazi, mozda decku stalno seru sto previse razmislja, sto ima konstantan potez vise... Primeti i da Jovanovic pali slobodne trojke od pre dva meca, iako ih je pre toga redovno preskako... Mada se slazem, naravno, da mu je odlucivanje najblaze receno upitno.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostIzbaci Alimpijeviću Feldina i pusti da igra ova naša klupa protiv fmp-a. Nek' vidi gazda koga je doveo u Zvezdu. Možda jednom prizna svoju grešku, ko zna.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by Ica View PostNenadic je interesantan ,pratim ga vec dugo ali nije konstantan sto je i donekle normalna stvar za mladog igraca ,aili da ima materijala za obradu ima i da je talentovan jeste ..cak bi rekao i da ima prilicnu dozu sportskog bezobrazluka ..
Comment
Comment