Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by LosmiSK View PostMa smesan trener, pojma nema eto lako je kopirati velike trenere..Itudis kopira Zoca slepac..itd“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostGlavni baja u Lazarevcu citaj Kolubari I neke stranke..tako se prica bar
Ako je tako...da vraćamo RadonjićaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNisam to rekao, nego da ne kopira Vujoševića u smislu karijere.
Nisam te razumeo svakako dobro I izvinjavam se.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostVujosevic je imao veliku karijeru voleli ga mi ili ne. DR sto je uradio za nas I koliko nas je trpeo pa cak I sad je za svaku pohvalu. Nisma ljubitelj njegove igre ali je postujem maksimalno zato sto ima svoj pravac I covek je na mestu I ako se ideoloski ne mogu sa njim poistovetiti.
Nisam te razumeo svakako dobro I izvinjavam se.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Reko mu Dulo da mora da nauci engleski hehe pa DR polako uci I ceka sansu koju ce dobiti sigurno. Mada mozda ceka I batu da svrgne Covica, ko ce ga znati3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Mislio sam da više ne pišem ovde, ali ajde. Što se tiče politike i političara ne volim ih nikako. Ispostavilo se da se samo presvlače i prave manje ili više štete ovom narodu a koristi nikakve osim za njih same.Zato me i nerviraju dvostruki standardi i bezobrazluk ovde. Ovde didjemo da se opustimo, raspravljamo, razmenjujemo saznanja a ne da se svadjamo. Moderator koji inače bezveze banuje ljude K. dodje i provocira, kači neke klipove i slike onog odvratnog siledžije i manipulatora što su ga oterali iz svakog kluba a sve da bi neko iznerviran napisao da je djubre, svinja ili slično i dobio ban. Onda još dodje Uroš i u dobrom upisu nam hvali onu spodobu Tegeltiju jer je njega u razgovoru ubedio da je dobrica i poštenjačina. Mislim dajte, imamo dosta problema još nam treba i ovde umesto normalnog zezanja i rasprave. Pozdrav svima, izvinite ako sam bio malo opširniji.Last edited by Hogar; 12-11-17, 14:30.
Comment
-
Dobrica i poštenjačina nema, samo kažem da nema razlike izmedju mene i njega po stavu o suprotnom klubu što poštujem, s tim što on filuje jer mu diže gledanost, to gleda više naših nego njihovih. Ja bih imao problem kad bi neko i u privatnom životu verovao u ono što zagovara, kao npr Vučić kad kaže živi se bolje. Da on to privatno misli, ne znam šta bih rekao sem da je za lekić. No to nije tema ovde.
Najlakše je tražiti najgore osobine svima, stavi se u poziciju protivnika. Niko nije tu pogotovo u svetu novinarstva da bude objektivan nego da navlači za svoje i ja to cenim do srži. i Partizanovca i Zvezdaša koji se svim sredstvima bore za svoje, a kad sednu sa drugarima na piće otvore karte i kažu e tako je i tako. Ne bih baš podneo da pričam sa nekim ko slepo veruje u bajke o Čoviću, Daniloviću, Duletu i ekipi.
Ja da hoću da slušam hvalospeve otišao bih na rsb, ali stojim iza onoga da je Zvezdi bilo 5 puta teže nego sad Partizanu, tu nema govora. Ne držim stranu nikome, nego dok se mi svadjamo, kružno upadamo u govna naizmenično i jedna i druga strana. Ne znam samo dokle vodi ovaj brlog.
A ako sumnjaš u moju navijačku pripadnost baci pogled razlog zbog kojeg sam banovan 5.11.
Comment
-
Jao majko ode ova tema u neku skroz pogrešnu stranu! Nemojte više ko Boga vas molim! Bavimo se košarkaškim stvarima! Ovdje se piše o Vučiću, Čedi Jovanoviću, Tadiću, moderatatorima, UPPR-u, Vujoševiću, Tegeltiji, a ne piše se o problemima u ofanzivnoj i defanzivnoj fazi igre, šta treba popraviti, ko igra zadovoljavajuće, a ko ne, kako iznenaditi CSKA, itd. Nemam komentar zaista...Last edited by mikara92; 12-11-17, 15:05.
Comment
-
Svaka tebi čast ti mu veruj, naravno da neko uživo u razgovoru neće biti nevaspitan i bezobrazan ako nije baš glup. Meni a i još mnogima(neki su pisali to i ovde) je glavni razlog što su mnogi obični navijači počeli da se mrze umesto sportski zezaju i nadmeću propaganda i laži koje su širili Tegi i Dulo. Ne možeš sad npr. nekog zlikovca aminovati jer zna neke informacije i fin je u društvu. Predaleko odosmo i mrzim se baviti tim likovima taman kao i političarima. Pozzz.
Hoće biti nešto od pojačanja zna li nekoLast edited by Hogar; 12-11-17, 15:08.
Comment
-
Originally posted by mikara92 View PostJao majko ode ova tema u neku skroz pogrešnu stranu! Nemojte više ko Boga vas molim! Bavimo se košarkaškim stvarima! Ovdje se piše o Vučiću, Čedi Jovanoviću, Tadiću, moderatatorima, UPPR-u, Vujoševiću, Tegeltiji, a ne piše se o problemima u ofanzivnoj i defanzivnoj fazi igre, šta treba popraviti, ko igra zadovoljavajuće, a ko ne, kako iznenaditi CSKA, itd. Nemam komentar zaista...
Comment
Comment