Originally posted by Uroš
View Post
Pričao sam neki dan sa jednim sportskim novinarom, koji nije omiljen kod nas, ali ja njemu verujem, jer sam nepristrasan. Čovek me ubedjuje da je Čović pušten niz vodu, da braća neće da prave grešku kao sa Vujoševićem i da ga teraju već čekaju da dotakne dno i sam ode, jer ga oterati ne mogu što zbog toga što ima gde da kuka i što ne može propasti, a više zbog toga jer je popularan sada pa ne žele da ode kao legenda, kao što je Duško otišao iz Partizana. Jer, kaže, da je ostao u Partizanu još godinu dana videlo bi se kakav je to kancer bio, ne bi morali ni da ga teraju. Dalje, UPPR je odradio Dragan Djilas, a UPPR nije morao da se radi sa FMP-om, i sve ono nije moralo da se dešava. Da li smatram da je Čović uradio dosta? Da. Da li smatram da treba da ostane? Da. Da li smatram da će uspeti da se izbori? Neće. Zatvoriće ga gde god stignu. Čije sin Alimpijević znamo svi. Radonjića je brat čuvao posle Cibone, sad ga je sklonio. Dakle, Nebojša Čović je izolovan i nema nikakvu podršku vlasti. U trenutcima dok sam pričao sa tim čovekom, razgovor 3-4 sata, izlazi i vest koja to potvrdjuje baš preko Terzića i Čovića. Čović je preko srpskog telegrafa bušio Grofa(hvala mu) i Terzu, tu su hladni odnosi i to je defakto Čović Vučić prepucavanje i aluzija na 24 sata rada Vučiča kroz Terzića. Ovo svi znamo uglavnom. Čović ima jaka ledja, zna se koja obaveštajna služba, tako da njemu ništa ne može biti dok sam ne ode. A otići će kad propadne.
Tu me interesuje stav delija ako krenu loši rezultati. Sa jedne strane su bili dobri i predobri sa Čovićem koji je ulazio na sever, sa druge Ultra Kop mora da se snabdeva i od nečega da živi, na čiju stranu stati, šta raditi, mislim da će samo ćutati. Izgleda da će KK CZ biti kolateralna šteta.
Nisam ni sam pametan, samo znam da me izuzetno nervira ovo ciganisanje preko medija izmedju fudbalskog i košarkaškog kluba i da prva ekipa sa šipke može bar da pruži obrise stare ekipe, makar da im namigne da iskuliraju sa tom pričom. Videćemo šta će biti.
Tu me interesuje stav delija ako krenu loši rezultati. Sa jedne strane su bili dobri i predobri sa Čovićem koji je ulazio na sever, sa druge Ultra Kop mora da se snabdeva i od nečega da živi, na čiju stranu stati, šta raditi, mislim da će samo ćutati. Izgleda da će KK CZ biti kolateralna šteta.
Nisam ni sam pametan, samo znam da me izuzetno nervira ovo ciganisanje preko medija izmedju fudbalskog i košarkaškog kluba i da prva ekipa sa šipke može bar da pruži obrise stare ekipe, makar da im namigne da iskuliraju sa tom pričom. Videćemo šta će biti.
Comment