Otvarajte temu prelazni rok, Misko se oglasio na twitteru.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma kazem samo kao I pre ono sto sma pisao nemam sta dodati.....3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNe igraju se više utakmice kao da je svaka utakmica na život i smrt, ne samo mi da igramo tako, nego SVI, odluka je daleko, svi gube utakmice i niko to ne smatra da je nešto tragično. Idemo dalje, sledeće nedelje su još dve utakmice.
Comment
-
Zaista nisam osoba koja voli da mrači, ali pukao mi je film poslije ovog meča, ne mogu stalno da ih branim. Ovo je nedopustivo! Prije meča sam rekao koliko su bacanja važna, mi ih šutamo 5/14! Treći evroligaški meč zaredom počinjemo sa -10, u čemu je problem? Igraš 6.kolo protiv protivnika kojeg možeš da dobiješ, a tebi na parketu Apić, Davidovac, Janković i Jovanović? Pa treba da se razigravaju mlađi, ali to se brate ne radi sada! Koja je uloga Dobrića? Svjetlosnim godinama je udaljen od Gudurića! Mnogi igrači šutaju kad im se ćefne! Razumijem kada Pero šutne 3 trojke zaredom, ipak je to neko sa autoritetom, razumijem da Ročesti ima slobodu, ali da mi Dobrić i Jovanović šutaju kada požele, a uz to taj šut izgleda kriminalno, e to ne mogu da shvatim! Od početka govorim da je nama najveći problem Radičević, njegova igra i pristup su čista 0! Lik djeluje nezainteresovan! Ako nastavi ovako zahvaliti mu se fino i sa srećom prijatelju u nekom drugom klubu! Nama igra zavisi od Pere Antića, a Pero je u 36. godini života i igra svaki drugi meč. To treba da brine itekako! Nama realno nedostaju 3 igrača za Evroligu: rezervni plej, krilo i centar. Naravno da se nema para, doći će maksimum 1 igrač, vjerovatno centar. Sledeća sedmica daće odgovor koliko mi zapravo možemo u Evroligi. Dobijemo li jednu utakmicu, što bi bilo veliko iznenađenje, u igri smo još, a ako izgubimo obje, okrenimo se ABA ligi (iako mi to tužno zvuči) i to je to. Puna podrška Alimpijeviću i momcima, ali valjda je svima jasno da neke stvari ne štimaju nikako! Bez obzira na sve, ovi momci zaslužuju punu Arenu u srijedu. Ubjeđen sam da je taj meč u srijedu prelomni u vezi Evrolige!
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNaravno da ce Covic gasiti ,,pozar,, pojacanjem.
Verujem Kvinsi Milerom
Znas mozda o kome je rec?
Comment
-
-
Originally posted by Decembarski View PostOleksandr Lipovij.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Miljan Bocka3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment