Originally posted by Laki21
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by Konjokradica View PostKao sto je vama u podsvesti Covic toliko da mu i zenu vredjate na utakmicama?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ovo što Laki kaže, Vujošević je sportski rivalitet digao na nivo neprijateljstva, i što se mene tiče simbolizuje sve negativno što srpska košarka nosi sa sobom, u uslovima koje je sam sebi obezbedio uz pomoć države i Miša Tumbas bi bio prvi u Srbiji, što se najbolje vidi u svim njegovim bezuspešnim avanturama van granica Srbije (Vujoševićevim ne Tumbasovim). S druge strane, Džikića sam uvek poštovao i čak mi je gotivan i ovako kao lik, nije ljakse i iako je vrlo vidljiva kod njega bila ta posvećenost Partizanu, nije mi smetala kod njega, ni kod Kokoškova, ni kod Kecmana, sve su to ljudi na mestu. I za kraj parafrazirao bih Patrijarha Pavla: " Budite ljudi, iako ste partizanovci..."“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostDa nije bilo Duleta u EL - ne bi vas jebvali za suvu sljivu. Ovako, on je u podsvesti i njima, a bogami jos vise - i vama
Comment
-
Originally posted by Konjokradica View PostPricam o medjusobnim utakmicama. Covek ne bude u dvorani a vredja mu se zena, kako komentarises taj fenomen ako je svako pominjanje Vujosevica znak da je nekome u podsvesti?sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostOvo što Laki kaže, Vujošević je sportski rivalitet digao na nivo neprijateljstva, i što se mene tiče simbolizuje sve negativno što srpska košarka nosi sa sobom, u uslovima koje je sam sebi obezbedio uz pomoć države i Miša Tumbas bi bio prvi u Srbiji, što se najbolje vidi u svim njegovim bezuspešnim avanturama van granica Srbije (Vujoševićevim ne Tumbasovim). S druge strane, Džikića sam uvek poštovao i čak mi je gotivan i ovako kao lik, nije ljakse i iako je vrlo vidljiva kod njega bila ta posvećenost Partizanu, nije mi smetala kod njega, ni kod Kokoškova, ni kod Kecmana, sve su to ljudi na mestu. I za kraj parafrazirao bih Patrijarha Pavla: " Budite ljudi, iako ste partizanovci..."Originally posted by Konjokradica View PostPricam o medjusobnim utakmicama. Covek ne bude u dvorani a vredja mu se zena, kako komentarises taj fenomen ako je svako pominjanje Vujosevica znak da je nekome u podsvesti?Originally posted by Dubiozni goblin View PostMeni apsolutno nije. Ja kazem da je on razlog za to sto organski ne mogu da podnesem KK Partizan. Toliko godina laganja, patetisanja, demagogije i siledzijskog ponasanja, a ranije sam znao da odem na utakmice Evrolige i zaista navijam kada igraju protiv stranaca. Svakako su tome doprineli i subjektivni navijaci Partizana koji nisu videli nista lose u njegovom ponašanju. I onda se desi to da veliki procenat navijaca jednog blizanca mrzi one druge, i obratno.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostLaki - dodji veceras do mene da gledamo utakmicu, imam i separe za gospodje, a Zajecarac je ladan ko tastin pogled. - pa da procaskamo o odnosima medju navijacimaA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostMože!
Meša Selimović
Comment
-
Auu crni Laki sta napisa. Navijao za partisan. I pre ere Vujosevica uvek sam bio da izgube pa I protiv crnog djavola.
Danas posto su napaljeni, ocekujem pobedu lakse nego inace. Previse su busni da bi imali neku vecu sansu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostKako?
Ko je sve dobio crveni karton? Laza i ko jos? Ko je "tebe"?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment