Normalno, samo da nam suci dozvole da igramo kosarku
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Antona View PostZato sto, ako bi recimo sutra Buraz preuzeo klub, tajkuni bi stali u red da se ponude da sponzorisu klub. To automatski znaci nekoliko miliona E upumapavanja u klub. E sad, ako neko u tome vidi nesto lose, ili ima problema sa ligikom ili je Covicev bot, treceg objasnjenja nema
Comment
-
Kod NC je problem sto cuti. Napada KKP a ne ide na pravu adresu. To je slab potez, razumem ja to ali ili se bori ili...Kao da je kkp kriv sto I'm drzava sipa ..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pitam se da li sam omasio temu na forumu...nista o kosarci , o utakmicama , pune strane Don Kihota, ovog nasminkanog sto iskace iz frizidera i botova od obojice...Vise niko ni igrace da opljune, a kamoli da kaze nesto drugo konstruktivno...u sta smo se pretvorili kad nas vise lopovi i funkcioneri zanimaju od igraca i timaLast edited by Decembarski; 05-11-17, 00:00.
Comment
-
Svakako nećemo da "pregazimo" Partizan, to nismo radili ni sa uigranijim (po meni i boljim) sastavom a ne sa ovim koji je prilično nekonstantan i nepredvidiv u igri.
Biće zanimljivo videti reakciju igrača na neprijateljsku atmosferu (isključiću Peru, Lazu i Roča iz toga), na jebanje svega živog, predmete u terenu i sve ono što prati jedan ovakav derbi..
Zanimljivo će biti kako će Alimpijević reagovati jer i on je novak, Grobarima treba vremena da poslože novopridošle igrače, navijači su dobili "turbo" dovođenjem Samarda i u perspektivi Zagorca i to je već drugi par cipela, za očekivati i da im apetiti porastu od 4/5/6 na ciljanje prvog mesta u ABA ligi.
I samo da dodam, nemamo mi tapiju ni na prvo mesto u ABA ligi ni na učešće u EL, mnogo naših navijača je upalo u zamku u kojoj su bili gro navijača Grobara koji su smatrali pa skoro prirodnim, stečenim pravom da su oni ti jedini koji mogu u EL.
Trener i igrači imaju zadatak da treniraju i rastu kroz sezonu, mi da se dozovemo pameti i vratimo na tribine a Čović neka vidi šta će.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSvakako nećemo da "pregazimo" Partizan, to nismo radili ni sa uigranijim (po meni i boljim) sastavom a ne sa ovim koji je prilično nekonstantan i nepredvidiv u igri.
Biće zanimljivo videti reakciju igrača na neprijateljsku atmosferu (isključiću Peru, Lazu i Roča iz toga), na jebanje svega živog, predmete u terenu i sve ono što prati jedan ovakav derbi..
Zanimljivo će biti kako će Alimpijević reagovati jer i on je novak, Grobarima treba vremena da poslože novopridošle igrače, navijači su dobili "turbo" dovođenjem Samarda i u perspektivi Zagorca i to je već drugi par cipela, za očekivati i da im apetiti porastu od 4/5/6 na ciljanje prvog mesta u ABA ligi.
I samo da dodam, nemamo mi tapiju ni na prvo mesto u ABA ligi ni na učešće u EL, mnogo naših navijača je upalo u zamku u kojoj su bili gro navijača Grobara koji su smatrali pa skoro prirodnim, stečenim pravom da su oni ti jedini koji mogu u EL.
Trener i igrači imaju zadatak da treniraju i rastu kroz sezonu, mi da se dozovemo pameti i vratimo na tribine a Čović neka vidi šta će.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Koliko mi je drago što je Zagorac u Partizanu. Znalo se da je grobarčina, nisam mogao da verujem da ga neko ovde priziva. Snaći će se Zvezda, neka ne brine niko. Ovaj Zagorac nam dobro dodje kao i Semjuels. Sad ćemo i mi dovesti nekog.
Inače, klub što više duguje u Srbiji ima veće šanse da dovede skupe igrače jer dodju partijski funkcioneri. Paradoks. Važi za oba kluba.
Ja podržavam Čovića protiv Vučića, i podržavam Terzu i CG liniju u Zvezdi. Pa posle pričajte da smo državni projekat. Mada u fudbalu su u talu i druga je priča.Last edited by Cassius Clay; 05-11-17, 11:33.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSvakako nećemo da "pregazimo" Partizan, to nismo radili ni sa uigranijim (po meni i boljim) sastavom a ne sa ovim koji je prilično nekonstantan i nepredvidiv u igri.
Trener i igrači imaju zadatak da treniraju i rastu kroz sezonu, mi da se dozovemo pameti i vratimo na tribine a Čović neka vidi šta će.
Comment
Comment