Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne, ne...prvo
a posle utakmice, znam odličnog igrača, skorer a ne traži puno (samo sarme VČ), pri tom (crna) skoro pa mitska zver
mada može i ovako da se završi (po nas)
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Prestanite, skupimo redove u ponedeljak je mec sezone za ovaj tim. To je prekretnica svega.. Sledeca EL utakmica mora biti puna hala da ne razbijamo mit koji smo stvarali 4 godinea I duze. Podrska timu, onda ce uprava nadam se osetiti da treba da uradi nesto vise. Of ovoga prosto nema nista !!!
Ponedeljak mec I prekretnica sezone!!!!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Opet raspodela karata nama 300 komaTa...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Strašno važna utakmica u ponedjeljak! Neće biti nimalo lako. Igramo pred njihovim navijačima, igrači će im biti napaljeni do iznemoglosti. U derbiju nikada izrazitog favorita nema, a pogotovo sad kad smo mi sa 11 novih igrača, a oni bez obzira što sebe predstavljaju kao siromahe neviđene, u svojim redovima imaju jednog Samjuelsa, Gosa, Milera, Novicu, Vanju itd. Očekujem brutalnu partiju Feldina, zaista imam osjećaj da će pokidati, a sa Perom imamo veliku prednost pod košem. O porazu neću ni da pomišljam, to nam sad ne treba nikako! Pokidajte ih momci pred njihovim navijačima! Pobjedom nad Partizanom naša ekipa će steći ogromno samopouzdanje i ubjeđen sam da Unikaha pada u Malagi 4 dana nakon derbija!Last edited by mikara92; 04-11-17, 19:20.
Comment
-
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/go...rtizanu/183885
Ali dobro,nadam se da cemo i mi reagovati...mozda je bolje da izgubimo derbi u ponedeljak,za bolje sutra...znajuci koliko covic mrzi kkp kapiram da bi reagovao istog momenta
Comment
Comment