Himna se nije cula, za mene smo vec pobedili.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
-
A COvic da se zapita sta radi sa klubom, da li je dobio arenu za dzabe pa se igra tamo ili sta vec ali to mi je jedini normalan razlog da se tamo igra.Ni CSKA, Fener, REal da se ne igraju u areni, za te utakmice digni cenu u pioniru i to je to ili da se stave cene u areni od 500 do 700 i to je to.
Comment
-
Mene poraz uopste nije razocarao, prezadovoljan sam i sa ove 2 pobede sto imamo. Bez pismenog spoljneg igraca osim Rocestija i bez centra ovo je za mene podvig sta radimo do sada, da je igrao Pero i ovo bi dobili sto i pokazuje kvalitet evropske kosarke. Smetaju mi neke situacije u toku igre kada sami igraci ne znaju da prepoznaju kada treba da se da nekome lopta, pogotovu kada su centri u pitanju,pa Jovanovic je 10x trazio loptu da odigra ledjima, nijednom je nije dobio a da niko nije znao sta dalje da radi sa njom u napadu.
Comment
-
Originally posted by Svarog View Postbez Antica i njegovog uticaja na igru smo se bas mucili u napadu,Feldin odigrao koliko i zna, ono protiv makabija je bio izuzetak, osim prve cetvrtine gde smo se raspali ostatak utakmice je bio solidan, bar po kriterijumimma prve cetvrtine.
Comment
-
Originally posted by ikaluka View PostNije to bio izuzetak to je kako kazu navijaci panatenaikosa jedna od 4-5 vrhunskih partija koliko odigra u sezoni, jednu smo videli ajde da sacekamo i ostale 3-4.
Comment
Comment