Originally posted by Gudura
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odbij od usatog!
Gledaj ga iz prikrajka ili u vitrini i pati bejbe
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ganac View Post[ATTACH=CONFIG]15468[/ATTACH]
he, he....
Poznat mi ovaj u bermudama.
He, he."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Clash View PostZasto se na KKCZ temi kače slike finansijera KKP?opetopraštaju "ružnu prošlost"SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Dobijamo večeras,nema greške. Ovi iz komšiluka u to vreme imaju fudbalski meč sa svojom braćom koji čine većinu navijača JSD.Njihov ogranak KKP-SPS-SNS može da obuče svoj dres sa pedeset sponzora i gleda pravu košarku. Super je igrati EL sa najboljima, ostali neka gledaju i uče.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostMozda zato sto se vec mesec dana pise o KKP. Mozda...
Mislim ne smeta meni, jedino što se gubi fokus na današnju utakmicu u najjačem evropskom košarkaškom klupskom takmičenju u kojem učestvuju najjači evropski klubovi.Last edited by Clash; 02-11-17, 15:26.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSamo da prikažemo kakoopetopraštaju "ružnu prošlost""Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Nasi na 8. i 9. mestu u oktobru, kao lepa uvertira za veceras. Idemooooo
https://www.youtube.com/watch?v=6UoE...tGZi1v&index=1
Comment
Comment