Originally posted by Ulični basketaš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
[QUOTE=mikara92;1733018]Računajući oba takmičenja naši igrači imaju sledeće brojke što se tiče šuta iz igre i slobodnih bacanja:
Antić 17/43 17/23
Apić 6/7 2/3
Bjelica 46/92 30/38
Dangubić 6/17 6/8
Davidovac 4/10 1/2
Dobrić 19/46 5/6
Feldin 43/99 13/18
Janković 17/38
Jovanović 14/25 12/21
Kešelj 1/16 4/4
Lazarević 3/8 1/1
Lazić 6/25 13/14
Lesor 44/60 15/26
Radičević 13/48 19/21
Ročesti 61/110 26/30
...Apić rula iz igre a najgori spenala 66.6%Last edited by Wingwalker; 01-11-17, 18:31.
Comment
-
U ovom trenutku ne vidim racio u brzoj nabavci pojačanja na bilo kojoj poziciji.
Ako gradimo novi tim iz fundamenta, sa četvoricom veterana koji jesu najskuplji... dovedeni da nam obezbede odbranu ABA trofeja ali su trenutno i najefikasniji u rosteru, upravo svi odlaze na kraju sezone. Plus Danguba koji će imati ozbiljnije ponude od produženja ugovora, dajte onda prostora i vremena za ovu mlađariju da iz njih izvučemo maksimum, i transparentno uvidimo limite svakog. To je merodavno jedino ako je isporučeno na najvišem nivou... minutima u EL.
To jest...koliko god ovo zvučalo ziceraški ili nenavijački... u EL kada već ne možemo da dobijemo određeni broj gostovanja...na ozbiljno nedostižnoj razlici odmoriti bar trojicu matoraca i gurnuti mlade u vatru.
Navijačka opcija bi bila: Bjela, Ročesti, Feldin i Pero po trijes minuta i sve u kosku i do kraja...
a onda u ABA ligi opet oni moraju da izguraju najmanje 8 težih tekmi u sezoni i ceo plej-of, jer nam je ta titula imperativ.
Pa nisu od titanijuma...da ne spominjem cajknot sa terminima u završnici.Last edited by Wingwalker; 01-11-17, 19:22.
Comment
-
Originally posted by djuras View Postnepismenost jeste bitna stvar na jednom mediju kao sto je forum, cija je osnova komunikacija u pisanoj formi
Comment
-
Originally posted by djuras View Postza nekoga ko je proveo toliko vremena u inostranstvu prateci sve moguce kosarkaske lige na svetu - jeste
Comment
-
Originally posted by djuras View Postza nekoga ko je proveo toliko vremena u inostranstvu prateci sve moguce kosarkaske lige na svetu - jesteSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment