Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostRočesti je tip igrača zbog kojeg se i voli ova igra. Umetnik.
Nego, nešto razmišljam ne mogu da se setim tog trenutka kada smo postali klub koji dobija velikane evropske košarke i kada ne igra dobro, onako reklo bi se na ime. Jbt dobismo jedan Makabi veceras koji ima dobar tim i dobrog trenera a realno ne igramo neku vrhunsku košarku. Prošle nedelje isto tako Barselonu.
Comment
-
Sta ce biti kad se svi razigraju .3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Velika i bitna pobeda za nas. Svaka cast momcima na borbi, i pogotovo drugom poluvremenu. Velike probleme imamo u skoku i odbrani, tesko branimo pick, slaba strana pomoci, i u odbrani 1 na 1 smo tanki. Ne znam zasto Alimpijevic ne proba sa nekim kombinovanim varijantama odbrane ili nekim varijantama zone, pogotovo u situaciji kada brzo ispunimo bonus. Morace jos mnogo da se radi na odbrani i nadam se da ce vremenom biti bolje. U napadu za sada vucemo na individualni kvalitet Rocestija, Feldina, Bjelice i Antica, dokle ce to moci da traje videcemo, nadam se sto duze. Ne vidim neku ideju u napadu od strane Alimpijevica sta je cilj, sem centralnog picka i spustanja lopte Bjelici na niski post nista konkretno se ne primenjuje u napadu. Naravno da se mora ovim igracima dati prostora i slobode u igri 1 na 1 da bi pokazali svoj kvalitet i napravili razliku, ali treba tu vise kretnji i akcija, malo sve to divlje izgleda, pogotovo kada Rocesti nije na parketu. Trebace vremena ovom timu jos, samo treba imati strpljenja i dati punu podrsku, jel je jasno da u ovom trenutku boljeg trenera od Alimpijevica ne mozemo da imamo, a pogotovo nekoga ko ce da radi na duze staze kod nas, postoje bolja i iskusnija resenja ali kratkorocno, sa Alimpijevicam mozemo da dobijemo odlicnog mladog trenera na duze staze.
Comment
-
-
Vozim se sinoc kuci ovi moji drugari se raspricali ja cutim i sve se mislimigra nam je kriminalna a dobijemo utakmicu.
Pola tu igraca bez ljutnje nije za ovaj nivo kosarke igra u napadu sve se svodi na sut za tri u reketu niko ni u ludilu nesto da iskreira u odbrani propuh na sve strane.
Neko kaze fale tu 2 dobra igraca ja mislim da fale 4 igraca za ovaj najvisi nivo evroligaske kosarke.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostVozim se sinoc kuci ovi moji drugari se raspricali ja cutim i sve se mislimigra nam je kriminalna a dobijemo utakmicu.
Pola tu igraca bez ljutnje nije za ovaj nivo kosarke igra u napadu sve se svodi na sut za tri u reketu niko ni u ludilu nesto da iskreira u odbrani propuh na sve strane.
Neko kaze fale tu 2 dobra igraca ja mislim da fale 4 igraca za ovaj najvisi nivo evroligaske kosarke.
4 mozda fale da osvojimo, ali Zvezda nije Real ili Fener nego siromah medju bogatasima i u tome i jeste car, sto navijas za tog Lazarevica protiv Tomasa.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostVozim se sinoc kuci ovi moji drugari se raspricali ja cutim i sve se mislimigra nam je kriminalna a dobijemo utakmicu.
Neko kaze fale tu 2 dobra igraca ja mislim da fale 4 igraca za ovaj najvisi nivo evroligaske kosarke.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Konjokradica View PostKako mislis fale 4 igraca za ovaj nivo kad mi i bez ta 4 igramo dobro na ovom nivou?
4 mozda fale da osvojimo, ali Zvezda nije Real ili Fener nego siromah medju bogatasima i u tome i jeste car, sto navijas za tog Lazarevica protiv Tomasa.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
Comment