Bravo Zvezdo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zzzzzzlocesti doktore!!! Jos jedan skalp je pao, i dalje ovaj tim ima samo jedan realan kiks...Buducnost@home...Bravo Alimpije, bravo momci...i jos jednom...sramotna poseta u Areni ali sjajna atmosfera...idemooooooo"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Duboki naklon!
4-5 najiskusnijih igraca rade na maksimalnom broju obrtaja. Nadam se da ce se malo sada u ABA odmoriti i da nece biti povreda ili zamora materijala. Ove trojke su nas nestvarno isle i to uvek kada je to bilo neophodno. S druge strane, ovaj Thomas nas umalo ukanalio.
Pola vecerasnje premije za pobedu dodeliti Rochestie, Feldeine, Bjelici, Anticu i Alimpijevicu.
Comment
-
Originally posted by Clash View PostHoce li ova grupacija za silbovanje Feldeina izdati neko saopstenje? Tipa da pojma nemaju i tako to."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Bravo, bravo!
4 od 4 protiv Makabija!
Alimpije nastavlja gdje je Radonja stao!
Tejlor, King James i Milkman odlični.
Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Muk, jbt ... e što nismo izgubili pa da se stručnjaci od pekara do lažnih advokata ispišaju kako treba ... prostataNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment