I samo da napomenem na sve ovo,crno belu medijsku hobotnicu koja ne prestaje da radi.
Siromasi,od 700k budzeta kupuju Samarda Samuelsa,Zagorac pred vratima.
I naravno mi cemo se opet upecati na pricu o jadnicima i onima koje drzava zapostavlja dok
sa tribina viču nekom da je peder.Koje licemerstvo,a nasa glupost ili kratkovidost.
Siromasi ,koliko ih drzava zakera i tlači,moraju da smanje font na dresu da bi stali svi drzavni sponzori.
Pa ona priča,igramo EL,prvaci smo ABA i KLS normalno je da dobijamo vise love u nasem slucaju
ne pije vodu ili u istu pada.
I onda dodju ovde oni sto se upecaše na sarme BOgdanove keve,sirotinju puku koja igra za časove ljubavi,
I ceo taj ešalon mediskog spina i pričaju mi o spasiocima,SNS,braći i tome kako bi mi procvetali sa njima.
Neka hvala.Taman sa juniorima igrali.
Mi nista ne znamo da cenimo.Sećanje nam doseže do juče.
Kako se mi ne ugasišmo ,mislim na klub,sa nama ovakvima nije mi jasno?
Siromasi,od 700k budzeta kupuju Samarda Samuelsa,Zagorac pred vratima.
I naravno mi cemo se opet upecati na pricu o jadnicima i onima koje drzava zapostavlja dok
sa tribina viču nekom da je peder.Koje licemerstvo,a nasa glupost ili kratkovidost.
Siromasi ,koliko ih drzava zakera i tlači,moraju da smanje font na dresu da bi stali svi drzavni sponzori.
Pa ona priča,igramo EL,prvaci smo ABA i KLS normalno je da dobijamo vise love u nasem slucaju
ne pije vodu ili u istu pada.
I onda dodju ovde oni sto se upecaše na sarme BOgdanove keve,sirotinju puku koja igra za časove ljubavi,
I ceo taj ešalon mediskog spina i pričaju mi o spasiocima,SNS,braći i tome kako bi mi procvetali sa njima.
Neka hvala.Taman sa juniorima igrali.
Mi nista ne znamo da cenimo.Sećanje nam doseže do juče.
Kako se mi ne ugasišmo ,mislim na klub,sa nama ovakvima nije mi jasno?
Comment