Dobro veče..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Боги View PostDobro veče..
A ne samo Milka CanićtmSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Sutra da momci daju maksimum i svi koji dodju u halu maksimalnu podrsku svih 40 minuta pa sta bude. Barsa je objektivno apsolutni favorit, imaju strasan tim ove sezone, sto su i pokazali u prvom kolu. Bilo bi pozeljeno da sutra konacno budemo kompletni, jer nam je potreban svaki upotrebljiv igrac u rotaciji. Ovim momcima treba podrska i veliko strpljenje za ovaj tim i Alimpijevica, uveren sam da ce sve doci na svoje mesto kada to bude najpotrebnije.
Comment
-
Igrao proslu sezonu u Kanadi, verovatno ce I ovu. Imao fine brojke.. Sta se ovde desilo sam Bog zna, mozda se pobio sa nekim haha..
Sve u svemu nije los igrac3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Btw, kod dušanovačke pijace u kafani se okupili navijači, okreće se jagnje, ćepi i pesma...
Cenim da svekoliku Ciganiju čekaju dve tužne večeri...A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Iskreno...zacudio bih se da si napisao da nas cekaju dve srecne veceri...
No, kad malo razmislis..i nema mesta za tugu...bez obzira na rezultat, privilegija je gledati Zvezdu u oba sporta, u drustvu koje zasluzuje..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment