Poslednja utakmica u karijeri protiv Brazila i duel dva meni najomiljenija igraca svih vremena, on i Ronaldo. Sad se najezim kad se setim. Ekstra je odigrao i to. Brzina, dribling, pas, sutina. Legenda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sve je manje takvih, sve vise ovih bionickih kloniranih idiota. Danas ako ima 2, 3 vrhumska fudbalera da stvarno uzivaju u fudbalu. Sa pristupom kao Kristijano ili Mesi, Hidetosi bi bio najbolji srednjak sveta. Ali ne bi bio ovako omiljen. Fali tu onda onog pravog smeka.
Zato vise i ne praim fudbal sem Zvezde i Livepula, mnogo volim jebivetre.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostKako ga je Robi uslovio za prvu postavu 100%. Omrsio se Veliki ovde pa nije blesav. Ume, ume alal mu majci onoj blizu Cacka.
Comment
-
Brajkulice snimi sto nas Ajaksovci ne ostavljaju na miru <3
Da me trener odvede na ovakve pripreme ne bih se vratio pozdravio bih se sa fudbalom.
-I naklon za ljudinu Di Kanija:
“Moram da priznam da nisam uvek bio ovakav. Kada sam bio dečak ukrao sam bratovljev bicikl i prodao ga kako bih kupio slatkiše za prijatelje i sebe. Doduše, ipak sam podelio sve”.
Comment
-
Ди Канио ћалац свих ћалаца, сећам се кад је почео да се враћа овај ретро стил у облачењу и на ТВ-у иде бесан неки ауто и из њега Ди Канио са неким поцепаним фармеркама, опасна бунда, лудара...ја кадар невера, реко који ћале овај Ди Канио и он стварно јесте, неописива легенда.
ЕДИТ: Нема везе са потом али морам да убацим и ово
Погодак године у Јелен Супер Лиги
Last edited by Brajkula; 11-01-13, 02:32.
Comment
Comment