Akane ne vracaj se
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
- 5 istina:
1. Novac ne moze kupiti srecu, ali je mnogo udobnije plakati u Mercedesu nego na biciklu.
2. Oprosti neprijatelju, ali nikada ne zaboravi njegovo ime.
3. Pomozite ljudima koji su u nevolji i oni ce vas se sjetiti kada ponovo budu u nevolji.
4. Mnogi ljudi su jos zivi, samo zato sto nije legalno upucati ih.
5. Alkohol ne rjesava probleme, ali ne rjesava ih ni mlijeko.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ovaj brko ili ti ker koji dojavljuje rezultat je Vladan,ovaj sa satom je Mandusic,celo pored Vladana je Powerslave,ovaj sa desne Vladanove strane je Sir Giggsy,dole je Olja,celo iza Mande je Fanta
Malo sale nije na odmetTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Post
Ovaj brko ili ti ker koji dojavljuje rezultat je Vladan,ovaj sa satom je Mandusic,celo pored Vladana je Powerslave,ovaj sa desne Vladanove strane je Sir Giggsy,dole je Olja,celo iza Mande je Fanta
Malo sale nije na odmetsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ko sam ja? Ova u crvenom?
Dobro je bar sam u crvenomsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment