Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Slike,video klipovi i ostale zanimljivosti o fudbalu
Druga grcka liga. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
tria dokaria stin idia fasisigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Real Madrid Funny Celebration Against Levente
Nasao Pepe sebi igracku *T_*@SRTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
-
7@$**
Pontevedra 2 - 3 Lugo - 2DivB - J19 - T10/11
Comment
-
Hahaha *T_*@SR $#^%RT $#^%RT
Al' pazi ti njihovu treću ligu, daju dobar highlights utakmice onda konferencija za trenere i to sve na TV-u, i to sve izgleda lepo ne kao na SOS-u &+I}\
IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=vI4LV...embedded#at=39
Kako me budalas nasmijao sinoc u 3 ujutro *T_*@SR
Penalti
Dosta sumnjiv penal &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Rodjak od Delapa $#^%RT
amazing Throw - in | رمية تماس بشكل رائعTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
Comment