Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evo samo za mog druga Mandu

looks like aguero`s showing de gea a good time

lets talk about six baby,
    lets talk about Mancini,
    lets talk about Edin Dzeko, David Silva,Balotelli
    let talk about six,
    LETS TALK ABOUT SIX!!!!!!!!!!!!!

Manite se suplje,i vi ste provocirali kad ste osvojili 19 titulu,sto bi se reklo dodje maca na vratanca
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post

Manite se suplje,i vi ste provocirali kad ste osvojili 19 titulu,sto bi se reklo dodje maca na vratanca
      Ma pusti ih,mi da napisemo kako je City bio bolji u toj utakmici oni bi to shvatili kao provokaciju.
      sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
        JC jedva si ovo docekao,isti si Stivi G,raduje se tudjoj nesreci,to vam je u krvi,da gledate komsije
        Nazalost je to jos tad bio stari forum pa se sad ne vide smajliji i slika scoreboarda protiv Blekpula kad smo izgubili na Enfildu prosle sezone. A ko je ostavio post i to prvi posle meca, evo da vidimo.

http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post365227

Ima jos toga, ovo sam na brzinu izvukao, setimo se Batmana kao broja 1 u tome. Ima dosta toga u temi PL 10/11.

Toliko o bavljenju tudjim dvoristem.

Sto kaze pesma Manda, suti, samo suti.
        sigpic

Comment

• Sta se desilo sa tim Batmanom?
          Lik je kralj, uvek sam se valjao od smeha kad sam video njegov bilo kakav post.

Edit:Sve cu ja vas staviti na ignore.Ne mogu vise ovo trpet.xD

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
            Sta se desilo sa tim Batmanom?
            Lik je kralj, uvek sam se valjao od smeha kad sam video njegov bilo kakav post.
            Nema ga odavno, bogu hvala.
            sigpic

Comment

• Znaci ovako,boscemo se javno,ima da vas satremo kada budete kiksali sledeci vikend,posto vama svako gostovanje je tesko,i plus Rejnica na golu.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Znaci ovako,boscemo se javno,ima da vas satremo kada budete kiksali sledeci vikend,posto vama svako gostovanje je tesko,i plus Rejnica na golu.
                Prvi ste poceli odavno da se smejete tudjoj nesreci ovde da vas niko nije dirao. Trazili ste, dobicete ako nastavite. Sa mnom se nositi ne mozete, institucija sam.

Reina hvata sve zivo, spasao je jos 2 gola u subotu i od 58 bodova prosle sezone njegovih je bar 20. Ako hoces mogu da nabrajam bodove koje je doneo.
                sigpic

Comment

• Ismijao sam se u ovoj svlacionici, koliko ljudi ispisase a ja nisam ni skontao.

Ali najsmjesnije su mi face na natpisu SIX and the CITY, Balotelli i + onaj klip sto je Indigo stavio
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja nikad nisam prozivao,ali od sada krecem
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ja nikad nisam prozivao,ali od sada krecem
                      Nisam rekao da si ti ali tvoji jesu i to prvi jos odavno, a sad se bunite i pricate o gledanju u tudje dvoriste, smesno do bola.

Kreni slobodno, samo ces brzo stati.
                      sigpic

Comment

• Ma dosta bre visee, kakvi Mancesteri, Arsenali i ostali...
                        Everton FC
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Nash je l' ti to nešto na moj račun?
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vidite Silvu na onoj slici, kako mu lepo prilici da bude zena

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                              Ma dosta bre visee, kakvi Mancesteri, Arsenali i ostali...
                              Everton FC
                              Evershit je nebitan

@ Olja, govorim uopsteno o ranijim prozivkama sa kojim nisi imala veze i o navijacima Mancestera ovde uopsteno koji su prvi krenuli sa provokacijama prosle sezone.
                              Last edited by Casiraghi; 24-10-11, 18:06.
                              sigpic

Comment

• Krv svoju za Slogu moju!!!
                                Aleee, ale-aleeeeee!!!

Je l' tako Mamba?
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X