Izvinjavam se druze Dacicu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
ali selektor Pizon,jbt recenicu ne zna sastaviti,ali ajd ok to,nego kad je juce prekjuce na konferenciji ukazivao na kvalitet i moc italijana,pa kad je isstakao MontoliVIA a,mislio na Montolivakaze dobar je ovaj onaj i kaze 'ovaj Montolivio' haha
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Ne znam je li ovo jos neko postovao,ali eto ako jeste brisat cemo
Navijaci "spalili" dres Carlosa Teveza,on je svoje u City vjerovatno odradio,sada se ceka gdje ce preci jer cijena pada,najvise se spominju Arsenal i Inter,jeste nekad budaletina kao i vecina Argentinaca,ali je igracina
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=26116Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe znam je li ovo jos neko postovao,ali eto ako jeste brisat cemo
Navijaci "spalili" dres Carlosa Teveza,on je svoje u City vjerovatno odradio,sada se ceka gdje ce preci jer cijena pada,najvise se spominju Arsenal i Inter,jeste nekad budaletina kao i vecina Argentinaca,ali je igracina
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=26116Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment